Mitä Spotify Maksaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:59 pm #2080

  +

  Mitä Spotify Maksaa?

  Spotify on yksi maailman suurimmista musiikin suoratoistopalveluista, joka tarjoaa käyttäjilleen pääsyn miljooniin lauluihin ja podcasteihin ympäri maailman. Palvelussa on sekä maksuttomia että maksullisia vaihtoehtoja. Mutta mitä Spotify maksaa suomalaiselle käyttäjälle?

  Spotifyn hinnoittelu Suomessa

  Spotify tarjoaa kolmea eri tilausta Suomessa. Ensimmäinen niistä on ilmainen tilaus, joka mahdollistaa musiikin kuuntelun mainosten kera. Toisena tulee 9,99 euron kuukausimaksulla varustettu tilaus, joka tarjoaa mainoksettomat musiikin suoratoistopalvelut sekä mahdollisuuden kuunnella musiikkia offline-tilassa. Kolmas tilaus on 4,99 euron kuukausimaksulla varustettu Premium tilaus opiskelijoille, joka on tarjolla vain opiskelijoille.

  Ilmaisen tilauksen rajoitukset

  Ilmainen Spotify-tilaus on täydellinen tapa aloittaa musiikin suoratoistoalalla, varsinkin jos et halua sitoutua maksamaan kuukausimaksua. Kuitenkin ilmainen tilaus sisältää mainoksia, jotka voivat olla ärsyttäviä, kun kuuntelet musiikkia. Lisäksi, ilmainen tilaus ei anna mahdollisuutta kuunnella musiikkia offline-tilassa. Myös laulujen toistaminen tapahtuu satunnaisessa järjestyksessä.

  9,99 euron kuukausimaksulla varustetun tilauksen edut

  Spotify Premium tarjoaa käyttäjilleen mainoksettomat musiikin suoratoistopalvelut sekä mahdollisuuden kuunnella musiikkia offline-tilassa. Premium-tilaus avaa myös mahdollisuuden skipata rajattomasti kappaleita ja tallentaa suosikkikappaleesi kirjastoon. Voit myös käyttää Spotify-sovellusta sekä tietokoneella että mobiililaitteilla sijainnista riippumatta.

  Premium opiskelijatilaus

  Spotify Premium -tilauksen opiskelijahinta on 4,99 euroa kuukaudessa. Tilaus vaatii vahvistuksen opiskeluoikeudesta esimerkiksi koulun tai yliopiston sähköpostitodistuksen avulla. Tämän tilauksen avulla voit nauttia samoista eduista kun Premium-tilaajat, mutta opiskelijoiden pienennettyyn hintaan.

  Johtopäätös

  Spotify on loistava paikka löytää uuden musiikin ja podcastien maailma! Tarjolla on useita tilauksia, joista löydät varmasti itsellesi sopivan. Jos et halua sitoutua maksamaan kuukausimaksua, ilmainen tilaus on loistava vaihtoehto, mutta Premium-tilauksella pääset käsiksi pakkaamattomaan Spotify-todellisuuteen. Joten harkitse ominaisuuksia ja päättää mikä tilaus sopii sinulle parhaiten!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.