Mitä Sienikastikkeen Kanssa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #3311

  +
  Mitä Sienikastikkeen Kanssa – parhaita yhdistelmiä herkutteluun

  Sienikastikkeella on paitsi herkullinen makusuunnitelma, myös suuri rooli suomalaisessa keittiössä, ja siksi sienikastikkeen kanssa syötävät ruokalajit ovat tärkeitä. Oli kyseessä sitten herkullinen herkkulounas tai perheen yhteinen illallinen, sienikastikkeen kanssa tarjoiltavilla herkuilla on merkittävä rooli. Ja juuri siksi olemmekin koonneet tähän artikkeliin parhaat sienikastikkeen kanssa syötävät ruokalajit, jotta voit hemmotella itseäsi ja perhettäsi maukkaalla aterialla kotona.

  Makaronit

  Makaronit ovat suosittu lisuke monissa ruokalajeissa, ja ne sopivat erinomaisesti myös sienikastikkeen kanssa. Valitse mieltymystesi mukaan koko tai muoto – makaroni on helppo lisä ruokaan, ja se imee itseensä sienikastikkeen ihanan maun.

  Perunamuusi

  Perunamuusi ja sienikastike ovat kuin luodut toisilleen. Muusin voinen maku yhdistettynä sienikastikkeen aromikkuuteen on taivas suussa. Valitse maukas perunalajike ja lisää muutama lusikallinen sienikastiketta perunamuusin päälle – upea maku takaa onnistuneen aterian.

  Risotto

  Risotto on toinen herkku, joka sopii sienikastikkeen kanssa syötäväksi. Risoton valmistus on kuitenkin hieman haastavampaa, mutta ponnistelut palkitaan kerta toisensa jälkeen. Lisää hieman sienikastiketta risottoon, kunnes saat aikaiseksi maukkaan ja suussa sulavan annoksen.

  Kanaruoat

  Kananrinta ja kanafile ovat suosittuja Ruokalajeja, jotka sopivat hyvin sienikastikkeen kanssa. Paista mielesi mukaan maustettu kananrinta ja lisää lusikallinen sienikastiketta paistetun kanafileen päälle – maukas herkku on valmis.

  Pihvit

  Pihvit ovat toinen ruoka, joka sopii hyvin sienikastikkeen kanssa. Tarjoile siististi paistetut pihvit kasvisten ja sienikastikkeen kanssa – ja maukas ateria on valmis.

  Yhteenveto

  Sienikastike on maukas herkku, joka sopii hienosti moniin erilaisiin ruokalajeihin. Sienikastikkeen parhaat kaverit ovat makaronit, perunamuusi, risotto, kana ja pihvit! Kirjoittaja suosittelee valitsemaan mielimakuasi vastaavan ruokalajin ja syömään hyvin! Seuraa näitä vinkkejä ja loihdi aterioita, jotka houkuttelevat niin perheesi kuin ystäväsi ruokapöydän ääreen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.