Mitä Seksissä Tehdään

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #2616

  +

  Mitä Seksissä Tehdään?

  Seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisten elämää, ja seksin harrastaminen voi tuoda paljon iloa ja nautintoa. Mutta mikä oikeastaan on seksin tekeminen? Miten siitä voi nauttia entistä enemmän? Tässä artikkelissa kerron, mitä seksissä voi tehdä Suomessa asuville ihmisille.

  1. Suuseksi ja käsityö

  Suuseksi ja käsityö ovat yleisimpiä seksin muotoja. Halutessaan molemmat osapuolet voivat saada nautintoa suuseksin avulla. Käsityö puolestaan voi antaa voimakkaita tuntemuksia – oikea tahti ja voimakkuus ovat tärkeitä tässä muodossa. Suuseksi ja käsityö ovat myös erinomaisia keinoja tutkia omaa ja kumppanin kehoa.

  2. Penetraatio

  Penetraatio tarkoittaa sukupuolielinten yhdyntää. Useimmat parit harrastavat penetrointia jossain vaiheessa suhdettaan. Penetraatio voi olla miellyttävä ja antoisa kokemus, mutta sen tulee olla molemmille osapuolille mukavaa ja turvallista. Kondomin käyttö suojaa seksitaudeilta, ja sen käyttö on suositeltavaa.

  3. Anaaliseksi

  Anaaliyhdynnässä penis asetetaan peräaukkoon. Vaikka tämä seksimuoto onkin yhä yleisempi Suomessa, se ei ole kaikkien mieleen. Anaaliseksi voi olla kivuliasta, joten yhteisymmärrys ja rentoutuminen ovat tärkeitä tässä tilanteessa.

  4. Roolileikit

  Roolileikkejä voi käyttää seksin lisämausteena. Ne voivat sisältää esimerkiksi dominointia tai alistumista. Roolileikkejä ei kuitenkaan tarvitse ottaa vakavasti, ja niiden tarkoitus on antaa lisämaustetta seksiin.

  5. Seksilelut

  Seksin apuvälineet voivat tuoda uusia ulottuvuuksia seksiin. Niitä on saatavilla monenlaisia, aina dildoista käsiraudoihin. Monet ihmiset käyttävät vibrattoreita seksiin saadakseen lisää nautintoa.

  6. Hyvä keskusteluyhteys

  Monet ihmiset ymmärtävät seksin olevan vain yhdyntää, mutta se on paljon muutakin. Hyvä keskusteluyhteys kumppanin kanssa on tärkeä osa seksuaalista kanssakäymistä. Olisi hyvä puhua kumppanin kanssa avoimesti siitä, millaista seksiä haluaisi harrastaa ja mikä tuntuu hyvältä.

  7. Rentoutuminen

  Seksuaalinen kanssakäyminen on kaikkein antoisinta, kun osapuolet ovat rentoja ja nauttivat toistensa seurasta. Rentous on tärkeää, koska stressi voi heikentää suoritusta ja tuoda mukaan epämukavia tuntemuksia.

  Kaiken kaikkiaan seksuaalinen kanssakäyminen on yksityinen ja intiimi kokemus. Olisi hyvä puhua kumppanin kanssa avoimesti siitä, millaista seksiä haluaa ja kumppanin rajat pitää huomioida. Jokaisella henkilöllä on oikeus valita, mistä hän nauttii ja mistä ei.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.