Mitä Saa Ottaa Lentokoneeseen Mukaan Finnair

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #3721

  +
  Mitä Saa Ottaa Lentokoneeseen Mukaan Finnairin Lennolle

  Finnair on yksi Suomen suurimmista lentoyhtiöistä, ja monet matkustavat sen kyydissä joka vuosi. Lentomatkan suunnittelu voi olla haastavaa, erityisesti kun mukaan otettavat tavarat on rajattu tarkasti turvallisuussyistä. Tässä artikkelissa kerromme, mitä saa ottaa lentokoneeseen mukaan Finnairin lennolle.

  Käsimatkatavarat

  Käsimatkatavaroiden määrä ja sallitut mitat vaihtelevat lennoittain ja luokkien välillä, joten kannattaa tarkistaa tarkat ohjeet Finnairin verkkosivuilta tai varaamista tehdessä. Yleisesti ottaen sallittu käsimatkatavaran kokonaismitat ovat 115 cm ja painoraja on 8 kg. Lisäksi sallitut mitat voivat vaihdella eri reiteillä ja mannerten välillä, joten tarkistus ennen matkaa on tärkeää.

  Mitä voi ottaa käsimatkatavaroihin?

  – Matkustajat voivat ottaa mukaan yhden käsimatkatavaran ja lisäksi yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten pienen laukun tai kannettavan tietokoneen.
  – Nestemäiset ja geelimäiset aineet, kuten meikit, voiteet ja hammastahnat, tulee pakata erilliseen 1 litran läpinäkyvään tiivistekassiin. Yksittäisen nestepullon enimmäiskoko on 100 ml. Huomioi, että myös nesteet mukaanluettuna kääreisiin kuten lahjapaperi tai vesipullo on huomioitava lentokentän turvatarkastuksessa.
  – Käsimatkatavaroissa saa kuljettaa pieniä työkaluja, kuten pieniä pihdit tai ruuvimeisselit, vain jos ne ovat alle 6 cm pitkiä ja ei teräviä tai terävän näköisiä.
  – Käsimatkatavaroissa ei voi kuljettaa vaarallisia esineitä, kuten aseita, räjähteitä tai sytytysaineita.

  Ruumaan menevät matkatavarat

  Ruumaan menevien matkatavaroiden määrä ja sallitut mitat vaihtelevat myös eri luokkien ja lentojen välillä, joten tarkista aina tarkemmat tiedot Finnairin verkkosivuilta.

  Mitä voi ottaa mukaan ruumaan menevässä matkatavarassa?

  – Matkustajat voivat kuljettaa ruumaan menevissä matkatavaroissa kaikki nestemäiset aineet ja esineet, joita ei saa ottaa mukaan käsimatkatavaroihin, kuten suuremmat nestepullot, partakoneet tai huulipunat. Muista huolehtia, että nämä tavarat on pakattu huolellisesti ja turvallisesti.
  – Ruumaan menevissä matkatavaroissa voi kuljettaa vaarallisia esineitä, kuten aseita ja ammuksia, jos henkilöllä on asianmukainen lupa ja ilmoitus Finnairille.

  Viimeiset huomiot

  Muista tarkistaa Finnairin verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta kaikki tarkat tiedot ennen matkaa. On tärkeää noudattaa rajoituksia ja turvallisuusohjeita Finnairin lennoilla, jotta kaikki matkustajat voivat nauttia turvallisesta ja sujuvasta matkasta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.