Mitä Ruokaa Rapujen Kanssa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #1335

  +
  Mitä Ruokaa Rapujen Kanssa

  Ravut ovat erinomainen lisä herkullisiin illallisiin, olipa kyseessä sitten juhlat tai rento viikonloppuillallinen perheen kanssa. Rapuja voi tarjota monella eri tavalla: keitettynä, paistettuna, grillattuna tai jopa raakana. Mutta mitä ruokaa kannattaa tarjota rapujen kanssa? Tässä muutamia vinkkejä herkullisiin ruokakokonaisuuksiin rapujen kanssa.

  1. Perinteinen rapujuhla
  Perinteinen rapujuhla alkaa yleensä savustetun lohen, kananmunien, tillin ja juuston kera. Juhlissa voidaan myös tarjota varhaisperunoita, jotka sopivat loistavasti rapujen kanssa. Perinteisesti rapujen kanssa tarjoillaan myös yökerho- tai vaaleaa leipää sekä voita.

  2. Salaatti
  Rapusalaatti on helppo ja nopea yhdistelmä, joka on mukava vaihtoehto, jos haluat jotain terveellistä. Salaatinkastiketta voi varioida tarpeen mukaan ja lisätä reilusti tuoreita yrttejä, öljyä ja pippuria. Salaattiin sopivat erityisen hyvin hedelmät, kuten omena tai pear ja pähkinät.

  3. Pasta
  Ravut maistuvat myös pastan kanssa. Ravut voi esimerkiksi paistaa asteittain, aloittaen valkosipulin kera ja jatkuen juustolla tai voilla raikkaan pastan kera. Pastan kanssa voi tarjota myös salaattia sekä tarjota viiniksi valkoviiniä.

  4. Kananrinta
  Kananrinta on nopea ja helppo tapa tarjoilla rapujen kanssa. Sen valmistus onnistuu joko paistamalla tai grillaten. Kanalle sopii esimerkiksi sitruunalla ja yritillä maustettu kastike, mutta tottakai se voidaan maustaa tarpeen mukaan.

  5. Leipäjuusto
  Rapusalaattiin tai isoon salaattikulhoon yhdistettynä toimii erinomaisesti myös leipäjuusto. Leipäjuusto syntyy yksinkertaisimmillaan paistamalla paloja öljyssä. Leipäjuuston kanssa sopii esimerkiksi maustepippurikastike tai makea hunajakastike.

  6. Kasvisruuat
  Rapusalaattia voi helposti muokata myös kasvisruuaksi. Kasvisruoka, jossa esimerkiksi juustoa tai avokadoa on yhdistetty rapujen kanssa on maukas ja monipuolinen vaihtoehto. Kasvisruokiin sopivat erinomaisesti kukkakaali ja parsakaali.

  Ravut ovat herkullista ja monipuolista ruokaa, josta on helppo valmistaa erilaisia ruokakokonaisuuksia monenlaiseen makuun. Yhdistämällä rapuja erilaisiin lisukkeisiin, kuten perunaan, pastaan tai leipäjuustoon, voit saada aikaiseksi herkullisia ja monipuolisia annoksia. Muista myös erilaiset salaatit, jotka rapujen kanssa sopivat erinomaisesti ja mahdollistavat terveelliset lisukkeet.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.