Mitä Ruisnappien Päälle

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #2651

  +
  Mitä Ruisnappien Päälle?

  Ruisnappi on suomalaisille tuttu leipätuote, jota usein syödään erilaisten leikkeleiden tai juustojen kera. Mutta mitä ruisnappien päälle voisi muuten laittaa? Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat ruisnappeihin uutta makua.

  1. Levitteet

  Ruisnappien päälle sopivat erilaiset levitteet, kuten voilla sekoitettu mätitahna tai kasvismajoneesi. Levitteet tuovat ruisnapeille lisämakua ja hauskuutta.

  2. Kastikkeet

  Kastikkeet sopivat myös ruisnappeihin, ja niiden valikoima on laaja. Voit kokeilla esimerkiksi punajuurikastiketta, sinappikastiketta tai makeaa balsamico-kastiketta.

  3. Kasvikset

  Ruisnappien päälle voi myös laittaa tuoreita kasviksia, kuten kurkkua, tomaattia ja porkkanaa. Kasvikset tuovat ruisnappiin raikkautta ja väriä.

  4. Juustot

  Juustot ovat erinomainen vaihtoehto ruisnappien päälle. Voit kokeilla esimerkiksi cheddaria, sinihomejuustoa tai tuorejuustoa. Juusto antaa ruisnapille lisämakua ja tekee siitä ruokaisamman.

  5. Kalat ja äyriäiset

  Kalaruoat ja äyriäiset ovat myös sopivia ruisnappien päälle. Voit kokeilla esimerkiksi graavikalaa, katkarapuja tai savusimpukoita. Kalat ja äyriäiset antavat ruisnapille herkullisen makuelämyksen.

  6. Leikkeleet

  Leikkeleet ovat tunnettu valinta ruisnappien päälle. Voit kokeilla esimerkiksi savukinkkua, kalkkunaleikettä tai salamia. Leikkeleet sopivat hyvin myös muiden täytteiden kanssa.

  7. Munakokkelit

  Munakokkelit ovat herkullinen vaihtoehto ruisnappien päälle. Voit kokeilla esimerkiksi yrttimunakokkelia tai pekonimunakokkelia. Munakokkelit antavat ruisnapille ravintoarvoja ja tekevät siitä ruokaisamman.

  Nyt sinulla on monipuolinen valikoima erilaisia vaihtoehtoja ruisnappien päälle. Kokeile rohkeasti erilaisia täytteitä ja löydä oma suosikkisi!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.