Mitä Raamattu Sanoo Homoudesta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:58 pm #1129

  +
  Mitä Raamattu Sanoo Homoudesta?

  Homoseksuaalisuus on yksi maailman polttavimmista aiheista. Suurin osa tietävistä kannattaa sitä, kun taas toiset vastustavat sitä. Ymmärtämällä Raamatun kantaa, voimme saada paremman käsityksen tästä aiheesta.

  Raamatun kanta homoseksuaalisuudesta on selvä. Se tuomitsee homoseksuaalisuuden yksiselitteisesti. Se mainitaan useita kertoja niin Vanhassa kuin Uudessa testamentissa. Raamattu sanoo, että se on synnin pahin muoto.

  Raamattu tuomitsee homoseksuaalisuuden ja kaikenlaisen seksuaalisen moraalittomuuden. Raamattu opettaa, että Jumalan tarkoitus sukupuolisuhteelle on miehen ja naisen välillä. Tämä on selkeästi mainittu ensimmäisessä Mooseksen kirjassa: “Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät” (1. Moos. 1:27). Raamattu sanoo myös, että Jumala loi miehen ja naisen yhdessäolon tarkoituksella heidän lisääntymistään ja lisääntymiskykyään varten.

  Monet ihmiset ovat sitä mieltä, että Raamatulla ei ole mitään sanottavaa homoseksuaalisuudesta tai että Raamattu ei ole ajankohtainen nykyaikana. Mutta Raamatun sana ei muutu ajan mukana. Se on aina ajankohtainen ja sovellettavissa nykyajan ongelmiin. Raamatun sana on Jumalan sana ja se on muuttumaton.

  Jotkut ihmiset sanovat, että Raamatulla ei ole mitään sanottavaa rakkaudesta tai että rakkaus korvaa synnin. Mutta Raamatun mukaan rakkaus ei ole synnin oikeutus. Jumala on rakkaus (1. Joh. 4:8) ja Hän rakastaa meitä kaikkia. Jumala rakastaa syntisiä, mutta Hän vihaa syntiä. Raamattu opettaa, että Jumalan rakkaus on puhdas, pyhä ja oikeudenmukainen rakkaus.

  Homoseksuaalisuus on yksi monista synneistä, jotka ovat Raamatun vastaisia. Raamattu kehottaa meitä vaeltamaan totuudessa, tekemään Vanhan itsen kuolemalla ja asettumaan uuden ihmisen asemaan (Ef. 4:22-24). Kristittyinä meidän tulee olla alistuneita Jumalan tahdolle ja elämän periaatteille.

  Useat kristityt ovat sitä mieltä, että homoseksuaalisuuden hyväksyminen Kristus-uskovaisena ei ole Raamatun mukaista. Se on synnin hyväksymistä Jumalan edessä. Kristinuskon periaate on ohjata ihmisiä totuuden puolelle ja auttaa heitä vapautumaan synnin orjuudesta. Raamatun mukaan Jumala voi parantaa kaikki synnit, myös homoseksuaalisuuden.

  Yhteenveto

  Raamattu tuomitsee homoseksuaalisuuden yksiselitteisesti. Se opettaa, että Jumalan tarkoitus sukupuolisuhteelle on miehen ja naisen välillä ja että homoseksuaalisuus on synnin pahin muoto. Raamatun sana on muuttumaton ja sovellettavissa nykyajan ongelmiin. Kristinuskon periaate on ohjata ihmisiä totuuden puolelle ja auttaa heitä vapautumaan synnin orjuudesta. Raamatun mukaan Jumala voi parantaa kaikki synnit, myös homoseksuaalisuuden.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.