Mitä Pojalle Valmistujaislahjaksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #2887

  +
  Mitä Pojalle Valmistujaislahjaksi?

  Valmistujaiset ovat tärkeä merkkipaalu nuoren elämässä, ja niitä juhlistetaan yleensä suuresti perheen ja ystävien kesken. Yksi tärkeä osa valmistujaisjuhlaa on valmistujaislahjan antaminen. Mutta mikä olisi hyvä valmistujaislahja pojalle?

  1. Elektroniikka

  Useat nuoret miehet ovat kiinnostuneita elektroniikasta, joten lahjaksi sopisi esimerkiksi uusi tietokone, älytelevisio tai älypuhelin. Myös erilaiset pelikonsolit ovat suosittuja nuorten miesten keskuudessa. Elektroniikka on kuitenkin yleensä melko kallis lahja, joten se voi olla sopiva vain läheisille perheenjäsenille tai hyvälle ystävälle.

  2. Urheiluvarusteet

  Jos poika tykkää urheilusta, urheiluvarusteet ovat hyvä lahjaidea. Esimerkiksi uusi pyörä, koripallo, jalkapallo, tennismaila tai uudet lenkkarit voivat olla mukava yllätys valmistujaispäivänä. Urheiluvarusteet ovat yleensä hieman edullisempia kuin elektroniikka, joten ne sopivat hyvin myös kaukaisemmille sukulaisille tai perhetuttaville.

  3. Matka

  Valmistujaislahjaksi voi antaa myös elämyksen, kuten matkan. Matkakohde voi olla vaikkapa ulkomailla, lähellä kotia tai vaikkapa yhteinen road trip. Matka voi olla myös hyvä tapa juhlistaa valmistumista yhdessä perheen tai ystävien kanssa.

  4. Rahaa

  Yleisesti ottaen, raha on aina hyvä lahjaidea, ja se on varmasti mieluinen valmistujaislahja. Rahaa voi käyttää vaikkapa tulevan opiskelun, asunnon tai muun tärkeän hankinnan rahoittamiseen. Jos on epävarma rahasumman määrästä, kannattaa valita ympäristöystävällinen vaihtoehto ja antaa rahat esimerkiksi lahjakortin muodossa.

  5. Koru

  Koru on kaunis ja arvokas esine, jonka voi halutessaan säilyttää hyvinkin pitkään. Korun voi valita esimerkiksi valmistuneen koulutusalan mukaan tai valmistujaispäivän mukaan. Esimerkiksi kellosepän liikkeestä löytyy erilaisia laadukkaita koruja, joita voi personoida tekstien tai merkkien avulla. Huolella valittu ja kaiverrettu koru on hyvä valmistujaislahja, joka säilyy muistona pitkään.

  6. Kirjat

  Jos valmistuja on kirjojen ystävä, kirjalahja on hyvä valinta. Kirjojen valinta voi olla esimerkiksi uusi tietokirja, jännitysromaani tai mielenkiintoinen elämäkerta. Kirja lahjana on aina hyvä valinta, sillä sen avulla voi kehittää omaa ajattelua ja oppia uusia asioita.

  Valmistujaislahja on tehtävä huolellisesti ja lahjan valinta kannattaa suunnitella etukäteen. Hyvin valittu lahja luo hyvän fiiliksen sekä antajalle että vastaanottajalle. Lahjavalinnan ei tarvitse olla kallis, vaan lahjalla tulee ilahduttaa ja muistaa valmistujaispäivää. Luovat ja henkilökohtaiset lahjat jättävät usein voimakkaimman muistijäljen, joten lahja kannattaa yksilöidä lahjansaajan mukaan.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.