Mitä Personal Trainer Maksaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:58 pm #2975

  +

  Mitä Personal Trainer Maksaa Suomessa?

  Henkilökohtaisen valmentajan eli Personal Trainerin käyttö on yleistynyt Suomessa viime vuosina. Personal Trainerin avulla voi saavuttaa liikunnalliset tavoitteet nopeammin ja tehokkaammin kuin yrittämällä yksin. Moni pohtii kuitenkin Personal Trainerin hintaa ennen valitsemistaan. Tässä artikkelissa käsittelemme Personal Trainerin hintaan vaikuttavia tekijöitä Suomessa.

  Paljonko Personal Trainer maksaa Suomessa?

  Personal Trainerin hinta voi vaihdella Suomessa paljonkin riippuen monista tekijöistä. Hinta voi vaihdella koulutustason, kokemuksen ja sijainnin mukaan. Keskimäärin Personal Trainerin tuntihinta Suomessa liikkuu noin 60-100 euron välillä.

  Mitä hintaan sisältyy?

  Personal Trainerin hintaan vaikuttaa, mitä palveluita hinta sisältää. Moni Personal Trainer tarjoaa tuntien lisäksi esimerkiksi ravintoneuvoja tai ohjeita harjoitusohjelmien toteutukseen. Joidenkin Personal Trainerien kanssa voi tehdä sopimuksen myös pidemmäksi ajaksi, jolloin hinta voi olla edullisempi.

  Millä tekijöillä on vaikutusta hintaan?

  Personal Trainerin hintaan vaikuttavat monet tekijät, mm. Personal Trainerin koulutustaso, kokemus, osaaminen ja sijainti. Useat Personal Trainerit ovat hankkineet erilaisia lisäkoulutuksia, jolloin heidän hintansa voi olla kalliimpi. Myös Personal Trainerin kokemus vaikuttaa hintaan: aloitteleva Personal Trainer saattaa tarjota palveluaan edullisemmalla hinnalla kuin kokeneempi Personal Trainer.

  Sijainti on myös yksi hintaan vaikuttava tekijä. Esimerkiksi Helsingissä henkilökohtaisen valmentajan tuntihinta on usein kalliimpi kuin pienempien paikkakuntien henkilökohtaisen valmentajan hinta.

  Miten säästää?

  Henkilökohtaisen valmentajan käyttö voi olla kallista, mutta moni kokee valmennuksen tuomat edut rahanarvoisiksi. Osa valmentajista tarjoaa useita eri hintavaihtoehtoja, joten valmentajan hintaan voi vaikuttaa mm. se, kuinka usein tai minkä tyyppistä valmennusta käyttää. Joillakin yksityisellä kuntosalilla voi olla myös tarjouksia, joissa Personal Trainerin palvelua voi saada edullisemmin.

  Tärkeintä on löytää sellainen Personal Trainer, jonka tapa valmentaa sopii itselle ja omaan tyyliin liikkua. On myös tärkeää, että valmentaja on koulutukseltaan pätevä ja valmennustyyli on turvallinen ja tehokas.

  Yhteenveto

  Personal Trainerin hinta Suomessa voi vaihdella paljonkin. Hintaan vaikuttaa henkilökohtaisen valmentajan koulutustaso, kokemus, osaaminen ja sijainti. Personal Trainerin hintaan sisältyy yleensä henkilökohtainen valmennus ja mahdollisesti ravintoneuvonta tai harjoitusohjelman toteutus. Personal Trainerin käyttö voi olla kallista, mutta sopivaa valmentajaa etsimällä ja tarjouksia hyödyntämällä voi löytää edullisempia vaihtoehtoja. Tärkeintä on löytää sellainen Personal Trainer, jonka tapa valmentaa sopii itselle ja omaan tyyliin liikkua.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.