Mitä Panttilainaamo Ottaa Vastaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #5496

  +

  Mitä panttilainaamo ottaa vastaan?

  Panttilainaamo on yritys, joka tarjoaa lyhytaikaista lainaa vastaan asiakkaan tuomaa panttia vastaan. Tämä on kätevä tapa saada nopeasti rahaa käyttöön, jos esimerkiksi laskut ovat päässeet kasaantumaan tai muuten tarvitsee ylimääräistä rahaa. Mutta mitä panttilainaamo oikein ottaa vastaan panttina?

  Korut ja kellot

  Yksi yleisimmistä panttilainaamon vastaanottamista esineistä ovat korut ja kellot. Erityisesti kultakorut ovat hyvä vaihtoehto, sillä niiden hinta on usein korkeampi kuin esimerkiksi hopeakorujen. Panttilainaamot ottavat vastaan myös hopeakoruja, sekä erilaisia kelloja, kuten kultaisia ja hopeisia kelloja.

  Elektroniikka ja kodinkoneet

  Panttilainaamot ottavat vastaan myös erilaisia elektroniikkalaitteita ja kodinkoneita. Tämän päivän maailmassa moni tarvitsee esimerkiksi tietokonetta tai puhelinta jokapäiväisessä elämässään, ja sen takia panttilainaamot ovat valmiita ostamaan esimerkiksi tietokoneen, puhelimen tai television pantiksi.

  Ajoneuvot

  Isommilla panttilainaamoilla on usein mahdollisuus ottaa vastaan myös ajoneuvoja, kuten autoja ja moottoripyöriä. Tämä tapahtuu yleensä niin, että panttilainaamo myös säilyttää auton tai moottoripyörän varastossaan sen aikaa, kunnes laina on maksettu takaisin. Ajoneuvojen kanssa täytyy muistaa kuitenkin se, että panttilainaamon arvojen mukaan ne eivät välttämättä ole kovin hyvä vaihtoehto pantiksi.

  Muu omaisuus

  Panttilainaamo ottaa vastaan myös muuta omaisuutta, esimerkiksi erilaisia soittimia tai harraste-esineitä. Usein panttilainaamot ovat valmiita ostamaan esimerkiksi vastamelukuulokkeet, kamerat ja muut vastaavat omaisuudet.

  Yhteenveto

  Panttilainaamo ottaa siis vastaan hyvin monenlaisia esineitä panttina lainaa vastaan. Yleensä kuitenkin on syytä muistaa, että ne esineet, joiden arvo on korkea, ovat parempi pantattavaksi vaihtoehdoksi. Tämä antaa panttilainaamolle paremmat mahdollisuudet saada takaisin ilmaantuneet rahat ja pitää samalla myös asiakkaan esineen pantattuna, kunnes laina on maksettu takaisin. Panttilainaamo on helppo ja kätevä tapa saada lainaa nopeasti käyttöön.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.