Mitä Päiväkotiin Lahjaksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:58 pm #5860

  +
  H2: Mitä päiväkotiin lahjaksi?

  Päiväkodin aloitus on tärkeä askel lapsen elämässä, ja onkin yleistä, että vanhemmat haluavat muistaa päivähoitopaikkaa esimerkiksi lahjalla. On kuitenkin usein vaikeaa keksiä sopivaa lahjaa, joka olisi sekä käytännöllinen että mielekäs saajaansa. Tässä artikkelissa kerromme muutamia ideoita päiväkotiin lahjaksi.

  H2: Kirjat ja lelut

  Erinomainen lahjaidea päiväkodille on lahjoa kirjoja ja leluja, joista lapset voivat nauttia yhdessä. Se sopii kaikenikäisille lapsille, joten se on aina turvallinen valinta. Klassikkojen kuten Nalle Puhin tai Muumien kirjat ovat taatusti suosittuja päiväkodissa, ja ne toimivat myös opettavaisena viihteenä lapsille. Myös erilaiset lautapelit tai nukkelelut voivat olla hyvä idea.

  H2: Askartelutarvikkeet

  Askartelutarvikkeet ovat myös erinomainen valinta lahjaksi päiväkodille, sillä ne voivat tarjota lapsille runsaasti hauskaa ja luovaa tekemistä. Maalausaineet, liima ja glitter sekä erilaiset paperit, langat ja kuviopahvit ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä voit lahjoittaa päiväkodille. Päiväkodin ohjaajat kiittävät varmasti lisää tarvikkeita, joita lapset voivat käyttää luovaan leikkiin.

  H2: Urheiluvälineet

  Mikä olisikaan parempi tapa kehittää lapsia sekä pitää heidät aktiivisina ja ulkona kuin urheiluvälineet lahjaksi? Päiväkoti saattaa ehkä jo omistaa tiettyjä välineitä, mutta mikään ei estä sinua lahjoittamasta lisäksi esimerkiksi uusia palloja tai hyppykeppejä. Lisäksi nämä välineet ovat helppoja valita, sillä niitä löytyy erilaisiin tarpeisiin ja ikäryhmiin.

  H2: Kodinkoneet

  Joskus päiväkodit taistelevat jonkun koneen tai kalusteen puutteen kanssa. Tällaiset asiat ovat arvokkaita, sillä ne helpottavat päiväkodin arkea. Kodinkoneita askelman kuten kahvinkeitin, mikroaaltouuni tai tarjoiluastiat voivat olla hyvä idea varsinkin, jos kyseessä on isompi lahja, jota jaetaan koko laitoksen käyttöön. Ota silti huomioon, että koneiden tulee olla uusia ja turvallisia, joten vältä lahjoittamasta vanhoja laitteita.

  H2: Lopuksi

  Toivottavasti nämä ideat auttavat sinua löytämään sopivan lahjan päivähoitopaikalle. Muista, että lahjan ei tarvitse olla iso tai kallis – yksinkertaisimmillaankin hyväksyttyä. Tärkeintä on, että se tuo hyötyä päiväkodille ja sen lapsille sekä kertoo arvostuksesta, jota tunnet päiväkotia kohtaan.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.