Mitä Ostaa Usasta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #5580

  +

  Mitä ostaa USA:sta?

  Suomalaiset ovat lähteneet yhä enemmän matkustamaan Yhdysvaltoihin, ja moni haluaa tuoda kotiin muistoja ja matkamuistoja amerikkalaiselta mantereelta. Tässä artikkelissa kerromme, mitä kannattaa ostaa USA:sta.

  Karkit ja herkut

  Yhdysvalloissa on laaja valikoima erilaisia makeisia ja muita herkkuja, joita ei välttämättä löydy Suomesta. Esimerkiksi Reese’s Peanut Butter Cup, Hershey’s Chocolate Bar ja M&M’s ovat klassikkotuotteita, joita kannattaa ostaa mukaan. Tämän lisäksi Yhdysvalloissa on kauppoja, joissa myydään erilaisia happamia karkkeja, joita ei ole Suomessa saatavilla.

  Tekstiilit ja muoti

  Yhdysvalloissa on paljon erilaisia vaatekauppoja, joiden valikoima poikkeaa huomattavasti Suomen vastaavista kaupoista. Esimerkiksi Abercrombie & Fitch, Victoria’s Secret ja Hollister ovat suosittuja merkkejä, joita ei Suomessa ole saatavilla. Jos olet kiinnostunut urheiluvaatteista, kannattaa käydä Nike ja Adidas -liikkeissä, joissa on suuret valikoimat erilaisia kenkiä, esimerkiksi lenkkareita ja tennareita. Lisäksi mukaan voi ostaa erilaisia asusteita, kuten laukkuja, laseja ja hattuja.

  Kosmetiikka ja kauneus

  Yhdysvalloissa on monia kosmetiikkakauppoja, kuten Sephora ja Ulta, joissa myydään laaja valikoima meikkejä ja muita kauneustuotteita. Esimerkiksi MAC ja Benefit ovat suosittuja merkkejä, joita kannattaa etsiä kaupoista. Yhdysvalloissa on myös suuria apteekkiketjuja, jotka myyvät kosmetiikkaa ja muita kauneustuotteita edullisesti. Esimerkkejä ovat Walgreens, CVS ja Rite Aid.

  Musiikki ja elektroniikka

  Yhdysvallat on tunnettu musiikkikulttuuristaan, ja maasta löytyy suuria levykauppoja, kuten Tower Records ja Amoeba Music. Jos olet kiinnostunut musiikista ja haluat ostaa levyjä tai muita musiikkituotteita, nämä liikkeet ovat hyviä paikkoja käydä. Lisäksi Yhdysvalloista löytyy suuria elektroniikkakauppoja, kuten Best Buy ja Apple Store, joista voi ostaa esimerkiksi tietokoneita, tabletteja ja älypuhelimia.

  Lahjatavarat ja matkamuistot

  Monet matkailijat haluavat ostaa lahjoja ja matkamuistoja kotiin vietäväksi. Yhdysvalloissa on paljon paikkoja, joista voi ostaa erilaisia matkamuistoja, kuten avaimenperiä, t-paitoja ja kahvimukeja. Suosittuja matkamuistoja ovat myös erilaiset urheilujoukkueiden fanituotteet ja taide-esineet.

  Yhdysvalloissa on paljon paikkoja ja kauppoja, joista voi löytää erilaisia tuotteita hyvillä hinnoilla. Muista kuitenkin, että verojen ja tullimaksujen kanssa lopullinen hinta saattaa nousta korkeaksi. Kannattaa siis tutustua myös tullin sivuihin ennen matkaa ja varmistaa, mitä tuotteita saa tuoda Suomeen verottomasti. Muista myös, että Yhdysvaltoihin matkustettaessa kannattaa varmistaa, että oma matkatavaravaraan mahtuu ennen kuin lähtee ostoksille.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.