Mitä Ostaa Lontoosta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #1256

  +

  Mitä Ostaa Lontoosta?

  Lontoo on yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista ja myös shoppailijan paratiisi. Kaupungin monipuolinen ostoskulttuuri tarjoaa kaikkea aina luksusbrändeistä vintage-löytöihin. Tässä artikkelissa kerromme mitä kannattaa ostaa Lontoosta, jos asut Suomessa.

  Teetä

  Lontoossa on monia laadukkaita teekauppoja, joista voi löytää parhaat teelaadut. Tunnetuimpia ovat Twinings ja Fortnum & Mason, joista jälkimmäisestä löytyy myös laadukkaita teehuoneita. Fortnum & Masonin Earl Grey -tee on yksi kaikkien aikojen suosituimmista teelaaduista.

  Kosmetiikkaa

  Brittiläiset kosmetiikkamerkit kuten Jo Malone, Charlotte Tilbury ja Liz Earle ovat Brittein saarilla tunnettuja. Lontoon tavaratalot kuten Harrods, Selfridges ja Liberty ovat loistavia paikkoja löytää näitä merkkejä. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi Jo Malonen huumaavaa tuoksua: Lime Basil & Mandarin Cologne.

  Brittiläistä muotia

  Lontoossa on monia tunnettuja muotitaloja kuten Burberry, Alexander McQueen ja Vivienne Westwood. Tämän lisäksi kaupungin vintage-liikkeistä ja markkinoilta voi löytää uniikkeja ja edullisempia löytöjä. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi Brick Lanen vintage-liikkeitä.

  Kirjoja

  Lontoossa on monia legendaarisia kirjakauppoja kuten Foyles, Waterstones ja Hatchards. Nämä kaupat ovat täynnä erilaisia kirjoja, niin uusia kuin vanhoja. On hyvä huomata, että useat kaupat tarjoavat myös alennuksia, joten kirjojen ostaminen voi olla edullisempaa kuin Suomessa.

  Muistoja

  Lontoo on täynnä mielenkiintoisia matkamuistoja, jotka on helppo löytää esimerkiksi kaupungin toreilta ja markkinoilta. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi Camden Marketia, joka tarjoaa kaikkea teepadoista punk-vaatteisiin.

  Yhteenveto

  Lontoosta saa monia kauniita muistoja ja ostettavaa niin heti mukaan vietäväksi kuin kotiin vietäväksi. Me suosittelemme kokeilemaan erityisesti teetä, kosmetiikkaa, brittiläistä muotia, kirjoja ja erilaisia matkamuistoja. Onnea ostoksille!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.