Mitä Ostaa Koiranpennulle

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #3964

  +
  Mitä ostaa koiranpennulle

  Jos olet juuri hankkinut koiranpennun, todennäköisesti mietit, mitä kaikkea tarvitset sen hoitoon ja hyvinvointiin. Tässä artikkelissa käymme läpi tärkeimmät hankinnat, joita suosittelemme koiranpennulle.

  Ruoka- ja vesikupit
  Koiranpennut juovat ja syövät paljon, joten kunnon ruoka- ja vesikupit ovat tarpeen. Valitse kupit sopivan kokoisiksi pennullesi – ei liian isoja eikä liian pieniä. Kannattaa myös valita muovittomat kupit, joiden peseminen on helppoa ja nopeaa.

  Ruoka
  Laadukas koiranruoka on tärkeää pennun terveydelle ja kasvulle. Valitse koiranpentusi tarpeiden ja kasvun mukaan sopiva koiranruoka, ja muista siirtyä aikuisille tarkoitettuun ravintoon ajan kanssa. Pyri valitsemaan mahdollisimman laadukas ja luonnollinen koiranruoka ilman keinotekoisia lisäaineita.

  Pentuaitaus
  Pentuaitaus helpottaa pennun hallintaa ja turvallisuutta talon rakenteita ja huonekaluja vahingoittamatta. Pentuaitaus toimii myös pennun pesäpaikkana, jossa se tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi.

  Hihna ja panta
  Pennun kanssa ei tarvitse liikkua heti alussa kauas, mutta hihna ja panta ovat tärkeitä lenkillä käytettäväksi. Valitse pennullesi sopiva hihna ja panta, ja muista hankkia sellainen, joka kestää pennun kasvun ja kehityksen.

  Sänky ja peitto
  Tarjoa pennullesi mukava sänky, jossa se voi nukkua turvallisesti. Valitse sängyn koko sopivaksi pennulle, ja varmista että se on helppo pestä tarvittaessa. Peitto tarjoaa myös pehmeän ja mukavan nukkumapaikan ja se on erityisesti talvella hyvä hankinta.

  Lelut
  Pennut tarvitsevat leluja oppiakseen ja kehittyäkseen. Valitse leluja, jotka sopivat pennun ikään ja kokoon. Leikki on erittäin tärkeää pennulle, joten lelujen tulee olla turvallisia ja kestäviä.

  Pesuvälineet
  Koiranpentu tarvitsee pesua, joten shampoot ja hoitoaineet ovat tärkeitä hankintoja. Valitse luontoystävälliset ja hellävaraiset tuotteet, jotka eivät ärsytä pennun ihoa tai silmiä. Muista myös hankkia pyyhkeitä ja harjoja karvanhoitoon.

  Eläinlääkärin tarkastus
  Eläinlääkärin tarkastus on tärkeä osa pennun hoitoa. Eläinlääkäri tarkastaa pennun terveydentilan ja antaa ohjeita sen kasvatukseen ja hoitoon. Ensimmäinen rokotus ja punkkitartuntoja ehkäisevä valmiste ovat tärkeitä hankintoja, joita kannattaa käydä hakemassa eläinlääkäriltä.

  Yhteenveto
  Koiranpennun hankinta vaatii tiettyjä hankintoja sen hyvinvoinnin varmistamiseksi. Tietyt hyvinvointiasiakkaat kuten ruoka- ja vesikupit, koiranruoka, pentuaitaus, hihna ja panta, sänky ja peitto, lelut sekä pesuvälineet ovat ensiarvoisen tärkeitä. Muista myös laukaista eläinlääkärin tarkastus, jotta pennun terveys ja turvallisuus ovat taattuja.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.