Mitä On Mobiilimaksaminen

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:58 pm #6278

  +

  Mobiilimaksaminen – kätevä ja nopea tapa maksaa ostokset

  Mobiilimaksaminen on viime vuosina yleistynyt Suomessa huimaa vauhtia. Yhä useammat ihmiset tekevät ostoksiaan mobiilimaksulla, sillä se on kätevä ja nopea tapa hoitaa ostokset ilman käteistä tai korttia. Mobiilimaksaminen on myös turvallinen vaihtoehto maksamiseen, jonka käyttö onnistuu vaivattomasti suoraan omaan älypuhelimeen asennettavien sovellusten avulla.

  Miten mobiilimaksaminen toimii?

  Mobiilimaksamisen käyttöön tarvitset älypuhelimen, jossa on puhelinliittymän avulla toimiva mobiilimaksusovellus. Suomessa on useita mobiilimaksusovelluksia, kuten MobilePay, Siirto ja Pivo. Sovelluksen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Lataa sovellus omalle puhelimellesi ja seuraa sovelluksen antamia ohjeita. Kun sovellus on asennettu, sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi ja yhdistää sovellus omaan puhelinliittymääsi. Tämän jälkeen voit alkaa käyttää sovellusta maksutapahtumien tekemiseen.

  Maksutapahtuman tekeminen mobiilimaksusovelluksen avulla on helppoa. Tarvitset ainoastaan vastaanottajan puhelinnumeron, jonka jälkeen maksu velotetaan mobiilimaksutapahtumalle määritetyltä maksukortilta. Mobiilimaksusovellus käyttää maksutapahtumien tekemiseen lukuisia turvallisuustoimenpiteitä, jotka varmistavat sen, että maksutapahtuma onnistuu turvallisesti ja vaivattomasti.

  Mobiilimaksamisen edut

  Mobiilimaksamisen suosio on kasvanut Suomessa huimasti sen kätevyyden ja nopeuden takia. Mobiilimaksaminen on myös turvallinen vaihtoehto, sillä maksusovellukset käyttävät useita turvatoimenpiteitä maksutapahtuman onnistumiseksi. Lisäksi mobiilimaksulla voit maksaa ostokset milloin ja missä vain, sillä tarvitset ainoastaan älypuhelimesi ja sovelluksen, joka on asennettu siihen. Mobiilimaksulla voit esimerkiksi jakaa kuluja kavereiden kanssa tai välttää käteisen ja kortin käytön.

  Mobiilimaksaminen tulevaisuudessa

  Mobiilimaksaminen on tullut jäädäkseen, ja sen suosio kasvaa koko ajan. Tulevaisuudessa mobiilimaksamisen käyttö tulee luultavasti lisääntymään entisestään, kun käyttöliittymät kehittyvät ja uusia toimintoja lisätään sovelluksiin. Näin ollen on hyvä pysyä mukana kehityksessä ja tutustua eri mobiilimaksusovelluksiin.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että mobiilimaksaminen on kätevä ja turvallinen tapa maksaa ostokset ilman käteistä tai korttia. Mobiilimaksusovellusten käyttöön otto on helppoa ja nopeaa, joten kannattaa ehdottomasti tutustua tähän maksutapaan, sillä se tulevaisuudessa tulee todennäköisesti yhä yleisemmäksi keinoksi hoitaa maksutapahtumia.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.