Mitä On Lysol

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:58 pm #2504

  +

  Mitä on Lysol?

  Lysol on brändi, joka tunnetaan erityisesti siivous- ja hygieniatuotteistaan. Yritys valmistaa monenlaisia puhdistusaineita, desinfiointiaineita ja muita tarvikkeita, jotka auttavat suojautumaan bakteereilta, viruksilta ja muilta sairauksia aiheuttavilta mikrobeilta.

  Lysol-brändiä hallinnoi Reckitt Benckiser Group plc, joka on kansainvälinen kulutustavarayritys. Yhtiö perustettiin vuonna 1999, kun Reckitt & Colman plc ja Benckiser NV yhdistyivät. Reckitt Benckiser on yksi maailman johtavista kulutustavaroiden valmistajista, ja sen tuotevalikoima sisältää monia tunnettuja brändejä, kuten Air Wick, Calgon, Clearasil, Durex, Finish, Harpic, Lemsip, Nurofen, Strepsils ja Vanish.

  Lysol-brändi on ollut olemassa jo yli 100 vuoden ajan, sillä se perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1889. Aluksi Lysol oli tarkoitettu käytettäväksi saippuana ja antiseptisena aineena, mutta myöhemmin brändi laajensi tuotevalikoimaansa. Nykyisin Lysolin tuotteita myydään ympäri maailmaa, ja ne ovat erittäin suosittuja etenkin kotitalouksissa, joissa halutaan pitää pinnat puhtaina ja suojautua taudinaiheuttajilta.

  Lysolin tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi monipuoliset desinfiointiaineet, joita voi käyttää erilaisilla pinnoilla, kuten kylpyhuoneen laatoilla, keittiön työtasoilla ja lattioilla. Lysol-valikoimaan kuuluu myös ilmanraikastajia, jotka auttavat poistamaan epämiellyttäviä hajuja ja saavat kotisi tuoksumaan raikkaalta ja puhtaalta.

  Lysolin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat myös käsihuuhde, saippua ja paperipyyhkeet, jotka auttavat torjumaan bakteereja ja muita taudinaiheuttajia. Näitä tuotteita voidaan käyttää sekä kotona että julkisissa tiloissa, kuten kouluissa, toimistoissa ja ravintoloissa.

  Suomessa Lysol-tuotteita myyvät monet kodintarvikeliikkeet ja marketit, ja niitä voi ostaa myös verkosta. Tuotteiden hinnat vaihtelevat tuotteen tyypin ja koon mukaan, mutta Lysolin tuotteita voi saada kohtuulliseen hintaan.

  Lysolin käyttö on helppoa, ja tuotteiden mukana tulee yleensä tarkat käyttöohjeet. On tärkeää noudattaa näitä ohjeita huolellisesti, jotta tuotteiden teho säilyy ja voit suojautua taudinaiheuttajilta parhaalla mahdollisella tavalla.

  Kaiken kaikkiaan Lysol on erinomainen valinta, kun halutaan pitää kodin pinnat puhtaina ja suojautua bakteereilta, viruksilta ja muilta sairauksia aiheuttavilta mikrobeilta. Lysolin laaja tuotevalikoima antaa mahdollisuuden valita juuri sopivat tuotteet omaan kotiin, ja niitä voi käyttää sekä ennaltaehkäisevästi että jo olemassa olevien taudinaiheuttajien torjumiseen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.