Mitä On Kylmävaahto

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #3104

  +

  Mitä on kylmävaahto?

  Kylmävaahto on erityisesti patjoissa ja tyynyissä käytettävä tekniikka, joka on vallannut alaa perinteisiltä materiaaleilta. Kylmävaahto on monien mielestä parempi materiaali kuin perinteinen kumi tai lateksi, sillä se kestää käyttöä pidempään ja antaa paremman tuen keholle. Kylmävaahto on käytännössä erittäin kevyttä materiaalia, joka muotoilee kehon mukaan ja antaa juuri sopivan tuen.

  Kylmävaahto on valmistettu polyuretaanivaahtomateriaalista, joka reagoi kehon lämmön kanssa pehmentyen ja muotoutuen kehon mukaan. Tämän ansiosta kylmävaahto antaa juuri oikean tuen eri kehon osiin ja on mukava nukkumisalusta.

  Kylmävaahtomateriaalin tunnistaa helposti, sillä se on näkyvässä osassa patjassa tai tyynyssä. Materiaali on usein viilennettyä, jolloin se auttaa ylläpitämään kehon lämpötilaa nukkumisen aikana ja estää hikoilua. Kylmävaahto on siis myös hyvin hengittävä materiaali.

  Kylmävaahtoa käytetään patjojen ja tyynyjen keskipatjassa ja se antaa parhaan mahdollisen tuen selälle ja niskalle. Patjan tai tyynyn pintaosat on usein pehmeää vaahtomateriaalia, joka tekee nukkumisesta erityisen mukavan.

  Kylmävaahto on myös allergiaystävällinen materiaali, sillä sitä on vaikea kolonisoitua pölypunkkien ja muiden allergeenien toimesta. Tämä tekee kylmävaahdosta erinomaisen vaihtoehdon kaikille, jotka kärsivät allergioista.

  Kylmävaahto on erittäin kestävä materiaali ja sen arvioitu kestoikä on noin 10-15 vuotta. Vaikka kylmävaahto on hiukan kalliimpi materiaali kuin perinteinen lateksi tai kumi, sen kestävyys tekee siitä kuitenkin kustannustehokkaan valinnan pitkällä aikavälillä.

  Kylmävaahtoa käytetään myös muissa tuotteissa, kuten istuimissa ja matrassaessa. Kylmävaahto on erittäin joustava materiaali, joka pystyy muotoutumaan monella eri tavalla ja antamaan tukea tarpeen mukaan.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että kylmävaahto on erinomainen materiaali patjoihin ja tyynyihin. Se tarjoaa kehon mukaan muotoutuvan ja hengittävän alustan nukkumiseen, joka antaa optimaalisen tuen selälle ja niskalle. Kylmävaahto on myös allergiaystävällinen ja erittäin kestävä materiaali, joka on hyvä sijoitus pitkällä aikavälillä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.