Mitä Öljyä Koiralle

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #1981

  +

  Mitä öljyä koiralle?

  Öljyn käyttö koiran ruokinnassa on viime aikoina lisääntynyt. Öljyt ovat ravintoaineita, jotka ovat erittäin hyödyllisiä koiran terveydelle. Tämä johtuu siitä, että ne sisältävät monia hyödyllisiä rasvahappoja ja muita ravintoaineita. Tässä artikkelissa tarkastelemme joitain öljyjä, joita voit antaa koirallesi.

  Kookosöljy

  Kookosöljy on yksi parhaista öljyistä, joita voit antaa koirallesi. Kookosöljy sisältää monia ravintoaineita, kuten antioksidantteja, jotka auttavat koiran kehoa torjumaan tulehdusreaktioita ja muita haitallisia aineita. Kookosöljy ehkäisee myös koiran ihon kuivumista ja hilseilyä, ja lisäksi se auttaa koiran ruoansulatusta. Kookosöljyä suositellaan koirille, jotka kärsivät ihoinfektioista, nivelvaivoista tai paino-ongelmista.

  Lohiöljy

  Lohiöljylisä on hyvä valinta, jos koirasi kärsii kuivasta tai kutisevasta ihosta. Lohiöljyssä on runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka auttavat tukemaan koiran terveyttä ja hyvinvointia. Koirat eivät tuota tarpeeksi omega-3-rasvahappoja luonnollisesti, joten ne on saatava ravinnosta. Omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä koiran terveydelle, sillä ne vähentävät tulehdusta, parantavat immuunijärjestelmää ja edistävät terveitä niveleitä.

  Oliiviöljy

  Oliiviöljy on yksi suosituimmista öljyistä ruokavaliossa, mutta onko se turvallinen koirille? Kyllä, se on. Oliiviöljyllä on monia terveyshyötyjä koiralle, kuten sisältää antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan kehoa vapailta radikaaleilta ja torjumaan tulehduksia. Lisäksi oliiviöljyä voidaan käyttää koiran iholle, kun sitä käytetään paikallisesti.

  Kurpitsansiemenöljy

  Jos koirallasi on ongelmia virtsateiden kanssa, kurpitsansiemenöljy voi auttaa. Kurpitsansiemenöljy sisältää monia välttämättömiä ravintoaineita, kuten magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä, jotka auttavat torjumaan virtsakiviä ja muita virtsateiden ongelmia. Kurpitsansiemenöljy sisältää myös runsaasti terveellisiä rasvoja, jotka auttavat koiran kollageeni- ja ihosolujen kasvua.

  Hamppuöljy

  Hamppuöljy on hyvä valinta, jos haluat lisätä koirasi ruokavalioon terveellisiä rasvoja. Hamppuöljy sisältää monia hyödyllisiä ravintoaineita, kuten omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, jotka auttavat ylläpitämään terveen ihon ja turkin. Hamppuöljy auttaa myös ylläpitämään koiran verenpainetta ja parantamaan immuunijärjestelmää.

  Yhteenveto

  Öljyjen käyttö koiran ruokavaliossa voi auttaa koirasi terveyttä ja hyvinvointia. Muista kuitenkin olla varovainen annostelun kanssa, sillä liiallinen öljy voi johtaa painonnousuun ja ruuansulatuksen ongelmiin. Jos olet epävarma siitä, minkä öljyn valita koirallesi, kysy eläinlääkäriltäsi neuvoa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.