Mitä Odotat Tulevalta Työltäsi Työyhteisöltä Ja Esimieheltäsi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #4176

  +

  Mitä odotat tulevalta työltäsi?

  Kun aloitat uuden työn, on luonnollista odottaa paljon erilaisia asioita. Monet meistä toivovat, että uusi työ on palkitsevaa ja tarjoaa haasteita, mutta samalla myös mukavaa ja ystävällistä työympäristöä. Tärkeintä on, että työ tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta, mutta samalla myös mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja sen sisältöön.

  Eräs tärkeimmistä odotuksista uudelle työlle on tietysti palkkaus ja työsuhteen ehdot. On tärkeää, että työnantaja tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut, sillä ne ovat perusta työntekijän sitoutumiselle ja motivaatiolle.

  Toinen tärkeä odotus uudelle työlle on se, että työ on mielekästä ja motivoivaa. On tärkeää, että työntekijä kokee oman työnsä merkitykselliseksi ja tietää, että hänen panoksensa on tärkeä osa yhteistä onnistumista. Tämän vuoksi on tärkeää, että työssä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja siihen liittyviin tehtäviin.

  Lisäksi työn tulee tarjota mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Työnantajan tulisi tarjota jatkuvaa koulutusta ja mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan, jotta työntekijä voi pysyä ajan tasalla ja kehittää omaa uraansa.

  Mitä odotat työyhteisöltäsi?

  On tärkeää, että työyhteisö on mukava ja ystävällinen. Työpaikalla tulisi vallita hyvä ilmapiiri, jossa ihmiset viihtyvät ja voivat luottaa toisiinsa. Lisäksi hyvässä työyhteisössä on helppo keskustella ja muodostaa tiimi, jossa jokaisella on oma roolinsa ja vastuunsa.

  Lisäksi odotan, että työyhteisö on avoin ja että siellä arvostetaan erilaisuutta. On tärkeää, että jokainen voi olla oma itsensä ja että työpaikalla kunnioitetaan erilaisia näkökulmia ja mielipiteitä.

  Hyvä työyhteisö on myös tärkeä tuki silloin, kun työssä kohtaa haasteita. Toivon, että työyhteisöni tarjoaa tukea ja apua, kun tarvitsen sitä, ja että voimme yhdessä ratkaista ongelmia ja haasteita.

  Mitä odotat esimieheltäsi?

  Esimiehen rooli työpaikalla on äärimmäisen tärkeä. Toivon, että esimieheni on innostava ja kannustava, ja että hän auttaa minua kehittymään työssäni. On tärkeää, että esimies luottaa työntekijöihinsä ja antaa heille vastuuta, jotta he voivat kehittyä ja oppia uutta.

  Lisäksi odotan, että esimieheni on läsnä ja että hän kuuntelee minua. On tärkeää, että esimies on valmis keskustelemaan ja etsimään ratkaisuja yhdessä minun kanssani, ja että hän on avoin uusille ajatuksille ja näkökulmille.

  Hyvä esimies myös arvostaa ja huomioi työntekijänsä saavutukset ja on valmis antamaan palautetta. Olen itse valmis vastaanottamaan rakentavaa palautetta ja toivon, että esimieheni on valmis tarjoamaan sitä.

  Yhteenveto

  Uudelle työlle on luonnollista odottaa paljon erilaisia asioita. Tärkeintä on, että työ tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta, mutta samalla myös mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja sen sisältöön.

  Työyhteisön tulee olla mukava ja ystävällinen, ja siellä tulisi vallita hyvä ilmapiiri. Lisäksi odotan, että työyhteisössä arvostetaan erilaisuutta ja että siellä on helppo keskustella ja muodostaa tiimi.

  Esimiehen rooli on äärimmäisen tärkeä, ja toivon, että esimieheni on innostava ja kannustava, ja että hän auttaa minua kehittymään työssäni. Lisäksi odotan, että esimieheni on läsnä ja että hän kuuntelee minua, ja että hän arvostaa ja huomioi saavutuksiani, sekä on valmis antamaan rakentavaa palautetta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.