Mitä Missä Milloin 2018 Citymarket

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:58 pm #6098

  +
  Tervetuloa lukemaan artikkelia, jossa käsittelemme Mitä Missä Milloin 2018 -tapahtumaa Citymarketissa! Tämän vuoden tapahtumassa on luvassa paljon iloa ja viihdettä kaikenikäisille, joten varmista, että et jää paitsi tästä juhlasta.

  Mitä?

  Mitä Missä Milloin on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään Citymarketissa ympäri Suomen. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden löytää loistavia tarjouksia sekä tutustua paikallisiin tuotteisiin ja palveluihin. Lisäksi tapahtumassa on kaikenlaista viihdykettä koko perheelle, kuten musiikkiesityksiä, näytöksiä, ilmaisia maistatuksia, kilpailuja ja paljon muuta.

  Missä?

  Tapahtuma järjestetään ympäri Suomen Citymarketin myymälöissä. Voit tarkistaa lähimmän myymälän tapahtuma-aikataulun sekä ohjelman Citymarketin verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.

  Milloin?

  Tapahtuma järjestetään eri paikkakunnilla eri aikoina, joten varmista, että tarkistat oman myymäläsi tapahtuma-aikataulun Citymarketin verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta. Yleensä tapahtuma kestää muutaman päivän ajan ja tapahtuma-aikataulu vaihtelee myymälöittäin.

  Miksi?

  Mitä Missä Milloin -tapahtuma on loistava tilaisuus löytää loistavia tarjouksia ja tutustua paikallisiin tuotteisiin ja palveluihin. Tapahtumassa on paljon viihdyttävää ohjelmaa koko perheelle, joten voit viettää mukavan päivän shoppailun ja hauskanpidon parissa. Lisäksi tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden saada vinkkejä terveellisempään elämäntapaan ja ympäristöystävällisyyteen.

  Mitä odottaa?

  Mitä Missä Milloin -tapahtumassa on luvassa paljon hauskaa ohjelmaa koko perheelle. Tapahtumassa on live-musiikkia, ilmaisia maistatuksia, kilpailuja ja paljon muuta. Voit tutustua uusiin tuotteisiin ja testata niitä paikan päällä. Lisäksi tapahtumassa on usein erityisiä tarjouksia, joten voit tehdä hyviä ostoksia huokeaan hintaan.

  Varmista, että et jää paitsi tästä vuoden suurimmasta tapahtumasta Citymarketissa. Käy tutustumassa lähimmän myymäläsi tapahtuma-aikatauluun ja valmistaudu iloiseen shoppailupäivään!

  Yhteenveto

  Mitä Missä Milloin 2018 Citymarketissa on vuoden suurin tapahtuma, joka tarjoaa mahdollisuuden löytää loistavia tarjouksia ja tutustua paikallisiin tuotteisiin ja palveluihin. Tapahtumassa on monipuolinen ohjelma koko perheelle, joten voit viettää mukavan päivän shoppailun ja viihteen parissa. Muista tarkistaa lähimmän myymäläsi tapahtuma-aikataulu ja tule kokemaan vuoden suurin juhla!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.