Mitä Mies Haluaa Sängyssä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #843

  +
  Mitä Mies Haluaa Sängyssä? 6 Vinkkiä Parempaan Seksiin

  Seksi on tärkeä osa suhdetta, joka voi tuoda sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia kumppaneille. On tärkeää olla tietoinen kumppanisi tarpeista ja toiveista sängyssä ja löytää yhteinen tapa nauttia toistenne seurasta. Tässä artikkelissa tarkastelemme, mitä mies haluaa sängyssä ja annamme vinkkejä parempaan seksiin.

  1. Kommunikointi

  Avoimuus ja rehellisyys ovat avain parempaan seksiin. Puhukaa keskenänne myös sängyssä siitä, mitä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Jos olet epävarma, kysy kumppaniltasi, mikä tuntuu hyvältä hänelle ja mitä hän haluaa sinun tekevän. Älä pelkää ehdottaa uusia asioita, jos olet siltä tuulella – pidä kuitenkin mielessä, että kumppanisi voi silti sanoa ei, jos hän ei tunne oloaan mukavaksi.

  2. Kehon kanssa työskentely

  Miehet ovat visuaalisia olentoja, joten on tärkeää näyttää ja tuntea itsesi hyvältä sängyssä. Tee asioita, jotka tekevät sinusta itsevarmemman ja mukavamman. Huolehdi hygieniasta ja käytä mukavia alusvaatteita, jos se auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi. Muista kuitenkin, että aito itseluottamus ja mielihyvä tulee myös sisältäpäin.

  3. Ei ole kiirettä

  Älä anna kiireen pilata seksiä. Yritä ottaa aikaa sängyssä – etenkin jos olet stressaantunut tai kiireinen arjessa. Aloita hitaasti, keskustellen ja rauhoittuen toistenne seuraan. Käytä esileikkiä: koskettele toistenne ihoa, suutele ja halaa. Kun molemmat ovat rentoutuneita, seksi voi olla paljon miellyttävämpää ja tyydyttävämpää.

  4. Ei paineita

  Monilla miehillä on paineita suorittaa sängyssä. He saattavat miettiä, miltä he näyttävät tai tuntuuko heillä olevan tarpeeksi kestävyyttä. Muista kuitenkin, että seksi ei ole olympialaiset, jossa on voittajia ja häviäjiä. Tärkeintä on, että molemmat nauttivat yhteisestä ajasta ja löytävät toiminnan, joka sopii heille molemmille.

  5. Kokeile uutta

  Uusien asioiden kokeilu sängyssä voi lisätä kumppaneiden välistä luottamusta ja yhteenkuuluvuutta. Kokeile jotain uutta, kuten erilaisia asentoja tai seksileluja. Voit kokeilla myös erilaisia kosketuksia tai suutelemista. Muista kuitenkin, että uusien asioiden kokeilu on mahdollista vain, jos molemmat ovat tyytyväisiä ja innostuneita siitä.

  6. Älä ole epävarma

  Miehet pitävät naisista, jotka ovat itsevarmoja sängyssä. Muista, että halu olla toisen kanssa sängyssä on yhteinen päätös. Jos olet epävarma tai hermostunut, se voi olla este nautinnolliselle seksille. Keskity rentoutumiseen ja yhteiseen aikaan sen sijaan, että murehtisit siitä, mitä kumppanisi ajattelee sinusta.

  Yhteenveto

  Seksi on erittäin tärkeä osa suhdetta, vaikka se ei ratkaisekaan kaikkia ongelmia. On tärkeää, että kumppanit ovat avoimia toisilleen ja yrittävät löytää yhteisen tavan nauttia toistensa seurasta. Seksiin ei koskaan pitäisi liittyä paineita – se on yhteinen kokemus, joten muista pitää hauskaa ja rentoutua!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.