Mitä Mies Ajattelee Naisesta

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #3522

  +

  Mitä Mies Ajattelee Naisesta? – Tärkeitä Huomioita

  Onko sinua koskaan kiinnostanut, mitä miehet ajattelevat naisista? Vaikka oletkin asunut Suomessa jo pitkään, saattaa silti olla joitakin asioita, joita et ole huomannut. Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin tärkeitä huomioita siitä, mitä mies ajattelee naisesta.

  Ulkonäkö

  Valitettavasti, miehet usein ajattelevat naisesta ensimmäiseksi ulkonäön perusteella. Vaikka tämä tuntuu epäreilulta, se on silti totta. Ulkonäkö kertoo miehelle paljon naisesta, ja usein ensimmäiset vaikutelmat ovat tärkeitä. Kuitenkin, sisäinen kauneus on myös tärkeää, joten älä unohda antaa oikeanlaista persoonallisuuttasi ja asennettasi näyttävä ulkopuolelta.

  Persoonallisuus

  Miehet arvostavat naisissa persoonallisuutta ja älykkyyttä. Kun miehet katsovat pidemmälle kuin ulkonäköön, huomaavat he, kuinka paljon arvoa persoonallisuus voi tuoda suhteeseen. Se tekee siitä elämänmittaisen ja naisen viehätysvoimaisen, ei pelkästään silmänruokaa. Osoita rohkeutesi ja mielenkiinnon kohteidesi kautta, mutta älä pakota itseäsi mihinkään johon et halua.

  Itsetunto ja tarpeet

  Miehet ovat usein hämmentyneitä naisista, jotka eivät tiedä, mitä he haluavat tai tarvitsevat. Itsetunto ja kyky kommunikoida omista tunteista ovat tärkeitä, samoin kuin se, että naisella on omia mielenkiinnon kohteita ja harrastuksia. Näyttäessäsi olevasi riippumaton oma henkilö, lisäät myös houkuttelevuuttasi. Olet silloin muutakin kuin miesystäväsi kumppani.

  Mitä Mies Haluaa Suhteessa?

  Mikä saa miehen sitoutumaan suhteeseen? Vaikka kaikki miehet ovat erilaisia, on kuitenkin mahdollista erottaa muutamia yleisiä piirteitä.

  Ensinnäkin, suhde onnistuu vain silloin, kun siinä on rehellisyys, luottamus ja avoimuus. Miehet arvostavat naisia, jotka pystyvät keskustelemaan asioista avoimesti. Huonosti hoidettu kommunikointi voi ajaa miehen kauemmas, sillä miehet joko eivät aina ymmärrä, eivät keskustele selkeitä tai näkevät naisen olevan egokuutio.

  Toiseksi, miehet arvostavat, kun naiset tukevat heitä. Tämä tarkoitta erityisesti ymmärtämistä ja tukea silloin, kun elämä näyttää haastavalta. Miehet haluavat tuntea olonsa turvallisiksi, ja tukeva kumppani antaa siihen oivan edellytyksen.

  Johtopäätös

  Vaikka miehet voivatkin olla monimutkaisia ja haastaviakin tulkitettavia, yllä listattujen piirteiden avulla voi saada melko hyvän kuvan siitä, mitä mies ajattelee naisesta. Huomioi nämä piirteet suhteessasi, äläkä pelkää tuoda esiin omia tarpeitasi ja tunteitasi. Hienovarainen kompromissin löytäminen voi auttaa suhdettasi kehittymään pitkäaikaiseksi, onnelliseksi suhteeksi.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.