Mitä Maksaa Wolt Kuljetus

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:58 pm #6067

  +
  Mitä maksaa Wolt-kuljetus?

  Wolt on ravintoloiden kanssa yhteistyötä tekevä ruoan kotiinkuljetuspalvelu, joka on tullut suosituksi erityisesti kaupunkialueilla. Palvelu toimii 23 maassa ja yli 100 kaupungissa, ja sen avulla ravintolat voivat tarjota asiakkailleen kätevän tavan saada ruokaa kotiin toimitettuna.

  Wolt-kuljetuksen hinta määräytyy ravintolan valikoiman mukaan ja lähtee siitä, että kuljetusmaksu on yleensä noin 7 euroa. Ravintolan valitsema hinta sisältää myös kuljetusmaksun. Tämän lisäksi palvelu tarjoaa välillä promo-koodeja, joilla on mahdollista saada jopa ilmaisia kuljetuksia.

  Wolt-kuljetuksen hintaan vaikuttavat monet eri tekijät, kuten kuljetusmatka, kuljetettavan ruoan määrä, sijainti ja muut kerrottavat palvelut. Koska ravintola määrittelee lopullisen hinnan, voi kuljetuksen hinta vaihdella paljonkin ravintolasta riippuen.

  Wolt-kuljetus on selvästi kalliimpi kuin tavallinen take-away, koska se sisältää kuljetusmaksun, joka usein on noin 7 euroa. Tämän lisäksi ravintoloilla on oikeus määritellä hinta omien kuljetuskustannustensa ja tuottojensa mukaan. Kuljetuksen hinta on tuntuvasti korkeampi kuin itse ruoan hinta.

  Kuljetushinnan lisäksi Woltin palvelumaksut ovat korkeampia kuin perinteisissä ravintoloissa. Palvelumaksu määritellään ravintolan itsensä mukaan, mutta se on yleensä noin 4 euroa. Tämä tarkoittaa sitä, että Woltin palvelun käyttäminen voi olla kallista, jos käyttökertoja on paljon.

  Woltin kuljetusmaksut, palvelumaksut ja ruoan hinnat ovat siis korkeammat kuin perinteisissä ravintolakäynneissä. Tämän vuoksi kannattaakin harkita Woltin käyttöä vain silloin, kun se todella on tarpeellista tai kun koet asiakaskokemuksen olevan sen arvoista.

  Yhteenveto

  Wolt-kuljetuksen hinta vaihtelee ravintolan mukaan. Kuljetusmaksu on yleensä noin 7 euroa, ja ravintola määrittelee palvelumaksun omien kuljetuskustannustensa ja tuottojensa mukaan. Kuljetuksen hinta on siis tuntuvasti korkeampi kuin itse ruoan hinta, mikä tekee Woltin käytöstä kalliimpaa kuin perinteisissä ravintolakäynneissä. Kannattaa harkita Woltin käyttöä vain silloin, kun se todella on tarpeellista tai kun koet asiakaskokemuksen olevan sen arvoista.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.