Mitä Maksaa Webropol

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:58 pm #1407

  +
  Mitä maksaa Webropol?

  Webropol on Suomen johtava verkkokyselyiden ja tutkimusten teollistaja, jonka palveluita käyttävät niin yritykset, järjestöt kuin oppilaitoksetkin. Webropolin avulla käyttäjät voivat kysyä kohderyhmiltään mielipiteitä monimutkaisistakin asioista, analysoida vastauksia ja tehdä päätöksiä datan perusteella. Mutta kysymys kuuluu, mitä Webropol-ohjelmisto maksaa? Tässä artikkelissa avaan hieman Webropolin hinnoittelua ja selvitän, mitä palveluihin kuuluvat.

  Peruspaketti

  Webropolin peruspaketti alkaa noin 150 eurolla kuukaudessa per käyttäjä. Tämä hintahaitari vaihtelee hieman tekijöiden mukaan ja riippuu siitä, millainen palvelu käyttäjä haluaa. Peruspaketista löytyy kuitenkin useita työkaluja, joita kannattaa harkita, kuten monipuoliset kysely-, raportointi- ja tiedonhallintatoiminnot. Peruspaketissa on myös rajoitettu määrä kysely- ja osallistujamääriä.

  Laajennetut palvelut

  Jos kaipaat Webropolilta enemmän palveluita, hinnoittelukaavio muuttuu. Laajemmasta palveluvalikoimasta löytyy muun muassa CRM- ja help desk -ratkaisuja, HR-analytiikkaa sekä markkinatutkimuksia. Yritysten ja julkishallinnon asiakkaat voivat saada käyttöönsä myös lisäpalveluita, kuten verkkokoulutusta, valmennusta ja konsultointipalveluita. Laajennettu paketti maksaa noin 500-2500 euroa kuukaudessa riippuen siitä, mitä palveluita käyttäjä hankkii.

  Kirjastotarjoukset

  Webropolin verkkokyselyiden hinnoitteluun vaikuttavat myös erilaiset kirjastotarjoukset, jotka voivat tarjota huomattavia alennuksia peruskäyttäjille. Esimerkiksi yrityksen sisäinen markkinatutkimus voi olla merkittävä investointi, mutta alennuskampanjoilla hintaa voidaan madaltaa. Rajoitukset ja lisenssit vaihtelevat, joten kannattaa tutustua niihin tarkasti ennen tarjouksen hyväksymistä.

  Webropolin toteutus ja lisäkustannukset

  Webropolin toteutus ei välttämättä sisälly palveluun, joten käyttäjän täytyy ottaa mahdollinen toteutus ja tarvittavat koulutukset huomioon hinnoittelussa. Käyttäjä voi valita Webropolin asiantuntijatoteutuksen, jossa ohjelmistoa käytetään teknisten kumppaneiden toimesta. Jos taas käyttäjä haluaa toteuttaa kyselyitä omin voimin, ylimääräisiä kustannuksia syntyy esimerkiksi yksittäisten kyselyjen ja laajempien kampanjoiden käytöstä. Näistä veloitetaan yleensä käyttäjämäärän perusteella.

  Yhteenveto

  Webropol on tehokas ja monipuolinen verkkokyselytyksen ja datanhallinnan ohjelmisto, jonka hinta vaihtelee huomattavasti käyttötarpeen mukaan. Peruskäyttäjille tarjotaan paljon hyödyllisiä ominaisuuksia edullisella kuukausihinnalla, kun taas lisäpalvelut, kuten CRM- ja valmennuspalvelut, ovat kalliimpia ja voivat maksaa tuhansia euroja kuukaudessa. Tarjolla on myös erilaisia kirjastotarjouksia, jotka voivat tarjota suuria säästöjä. Kannattaa huomata, että hintaan vaikuttaa myös toteutus ja muut varustelut, kuten yksittäiset kyselyt ja isommat kampanjat.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.