Mitä Maksaa Kotoisan Remontit

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:58 pm #3047

  +
  Mitä maksaa kotoisan remontit?

  Moni meistä tietää sen tunteen, kun tuijottaa kotinsa rikkinäistä lattiaa tai maalattien lohkeilevaa seinää ja miettii, että olisikohan aika toteuttaa se remontti. Mutta remontointi voi olla kallista, joten mitä kotoisan remontit oikeastaan maksavat Suomessa?

  Kylpyhuoneremontti

  Yksi kalleimmista remonteista on kylpyhuoneremontti. Se voi maksaa yli 10 000 euroa, mutta hinta riippuu paljon muun muassa siitä, minkälaisia materiaaleja käytetään ja kuinka paljon työtä tarvitaan vanhojen pintamateriaalien poistamiseen. Kylpyhuoneremontissa kannattaa muistaa myös putkiasennukset, sillä vanhat putket voivat aiheuttaa lisäkustannuksia.

  Keittiöremontti

  Tämä on myös yksi kalliimmista remonteista. Keittiöremonttiin kannattaa varata yleensä noin 5 000 – 15 000 euroa, ja kustannukset riippuvat paljon siitä, miten kattavan remontin haluaa tehdä. Hanan ja kaappien uusiminen voi olla edullisempaa kuin kokonaisen keittiön uusiminen.

  Maalaus- ja tapetointiremontti

  Maalaus- ja tapetointiremontti voi olla yksi edullisimmista tavoista päivittää kodin ilmettä. Hinta riippuu tietysti siitä, kuinka suuri remontti on kyseessä ja kuinka paljon materiaaleja tarvitaan. Yhden huoneen remonttiin voi varata noin 500 – 1 000 euroa.

  Lattian remontti

  Lattian remontti on sellainen, joka tuntuu nopeasti tulevan tarpeelliseksi kodin ilmettä päivittäessä. Hinta riippuu tietysti materiaalista ja kuinka paljon työtä tarvitaan. Esimerkiksi parkettilattian asennus voi maksaa noin 50-100 euroa per neliö, joka tarkoittaa noin 5 000 – 10 000 euroa koko asunnon lattian uusimiseen.

  Yhteenveto

  Remontin hinta riippuu tietysti aina siitä, kuinka kattava remontti on kyseessä ja kuinka paljon materiaaleja ja työtä tarvitaan. On tärkeää huomioida, että remonttiin liittyy aina myös sivukuluja, kuten mahdollisia lisätöitä ja sähkö- ja putkiasennuksia. Tärkeää on myös varata remonttille riittävästi aikaa ettei remontti päästä venymään. Ennen remontointipäätöstä kannattaa ottaa tarkkaan selvää ja kysyä tarjouksia eri remonttifirmoilta. Muista, että hyvin tehty remontti tuo lisää asumismukavuutta ja nostaa asunnon arvoa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.