Mitä Lounassetelillä Voi Ostaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #4495

  +

  Mitä Lounassetelillä Voi Ostaa?

  Ravintolat

  Lounassetelillä voi ostaa ruokaa useimmista ravintoloista, kahviloista ja pikaruokapaikoista. Valinnanvaraa on paljon, ja monissa ravintoloissa on tarjolla erityisiä lounasmenuja, jotka ovat hieman edullisempia kuin normaalihintaiset annokset.

  Kaupat

  Joissakin kaupoissa on mahdollista käyttää lounasseteliä ruokaostoksiin. Useimmiten nämä ovat ruokakauppoja, joissa on erityinen tiski, jossa myydään valmiita ruokia. Tällainen tiski löytyy esimerkiksi monista K-Marketeista ja Prismoista.

  Kioskit ja tankkausasemat

  Monilla kioskeilla ja huoltoasemilla on tarjolla myös ruokaa, jota voi ostaa lounassetelillä. Näissä paikoissa valinnanvaraa saattaa olla hieman vähemmän, mutta esimerkiksi hot dogit, sämpylät ja muut pikkusyötävät ovat usein saatavilla.

  Gourmet-ruoat

  Oletko hankkinut lounassetelin, mutta et löydä sopivaa ravintolaa tai kauppaa? Ei hätää, sillä lounasseteliä voi käyttää myös erityisruokia valmistaviin kauppoihin. Näissä kaupoissa myydään esimerkiksi tuoreita lihoja, hunajaa, juustoja ja muita herkkuja.

  Muita vinkkejä

  Kannattaa muistaa, että lounassetelin käyttö on rajoitettu vain ruokaostoksiin. Huomioi myös, että lounassetelin käyttöaika on rajoitettu, ja useimmiten kortti tulee käyttää tietyssä ajassa sen saamisesta. Lisäksi on hyvä varmistaa, että paikka hyväksyy kyseisen lounassetelin ennen kuin aloittaa tilaamisen.

  Käyttämättä jääneitä lounassetelisi ei kannata jättää roskikseen tai hukata. Ota yhteyttä myyjään ja kysy, voiko kortin arvon saada takaisin rahana tai jos kortilla voi ostaa muita tuotteita. Näin varmistat, että saat kaiken hyödyn irti lounassetelistäsi.

  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.