Mitä Lentokoneeseen Mukaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #5997

  +
  Mitä Lentokoneeseen Mukaan

  Lentokoneessa matkustaessa on tärkeää tietää, mitä saa ja ei saa ottaa mukaan lennolle. Tämä varmistaa turvallisuuden ja välttää tarpeettomat viivytykset turvatarkastuksessa. Tässä artikkelissa käymme läpi tärkeimmät asiat, jotka tulee huomioida lentokoneeseen pakatessa.

  Käsimatkatavara

  Käsimatkatavaran mukana saa yleensä ottaa yhden matkalaukun ja yhden pienemmän laukun, kuten käsilaukun tai tietokonelaukun. Isomman matkalaukun tulee mahtua lentoyhtiön antamiin mittoihin ja pienemmän laukun tulee mahtua istuimen alle. Käsimatkatavarassa ei saa olla teräviä esineitä, nestemäisiä aineita yli 100 ml eikä räjähteitä tai muita vaarallisia aineita. Nestemäisten aineiden osalta poikkeuksena ovat lääkkeet tai vauvanruoka, jotka saa ottaa mukaan, kun ne on esitettävä turvatarkastuksessa.

  Matkalaukku

  Jos matkustaa pitkän ajan ja tarvitsee enemmän tavaraa mukaan, voi ottaa mukaan myös ruumaan menevän matkalaukun. Sen varmistamiseksi, että matkalaukku tulee perille samalla lennolla, kannattaa merkitä matkalaukku esimerkiksi nimellä ja osoitteella. Ruumaan menevässä matkalaukussa ei saa olla räjähteitä, teräviä esineitä tai muita vaarallisia aineita. Muista myös lukita matkalaukku huolellisesti ennen sen luovutusta lentoyhtiön henkilökunnalle.

  Elektroniset laitteet

  Nykyään matkustajat voivat ottaa mukaan monia henkilökohtaisia elektronisia laitteita, kuten kannettavan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin. Näitä laitteita tulee kuitenkin käyttää lennon aikana turvallisesti. Lentokoneessa tulee olla lento tilassa, kun käytetään elektronisia laitteita, kuten musiikkisoittimia, pelikonsolit tai matkapuhelimia. Matkustajien tulee myös ladata puhelimensa ennen lähtöä, jotta lentoyhtiön henkilökunta voi tarkistaa sen ennen koneeseen pääsyä. Lentokoneessa ei saa käynnistää tai ladata mitään laitetta alussa tai lopussa lennon.

  Matkustajien turvallisuus on ykkösasia lentoyhtiöissä, joten on tärkeää noudattaa tiukkoja turvallisuussääntöjä. Älä siis ota mukaan vaarallisia aineita tai esineitä, ja huolehdi elektronisten laitteiden turvallisesta käytöstä lennon aikana. Tämä varmistaa, että matkasta tulee mahdollisimman sujuva ja miellyttävä. Hyvää matkaa!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.