Mitä Lahjaksi Peruskoulun Päättävälle

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #3633

  +

  Mitä lahjaksi peruskoulun päättävälle?

  Peruskoulun päättäminen on merkittävä siirtymävaihe jokaisen nuoren elämässä. On tärkeää muistaa juhlistaa tätä tapahtumaa ja antaa nuorelle kannustava lahja, joka auttaa häntä jatkamaan matkaa kohti tulevaisuutta. Tässä on muutamia lahjaideoita peruskoulun päättäville.

  1. Kirjat

  Kirjat ovat loistava lahjaidea, joka auttaa nuorta kehittämään luku- ja kirjoitustaitojaan sekä laajentamaan tietopohjaansa. Valitse nuoren mielenkiinnon kohteisiin sopivia kirjoja, kuten urheilua, musiikkia, tietokirjoja tai vaikka kaunokirjallisuutta.

  2. Rahaa

  Vaikka rahan antaminen lahjaksi ei välttämättä tunnu kovin persoonalliselta, se on kuitenkin käytännöllinen ja hyödyllinen lahja. Nuoret voivat käyttää rahaa hankkiakseen esimerkiksi uusia vaatteita, lahjakortteja tai vaikkapa matkustamiseen. Rahalahjassa on myös se hyvä puoli, että se on helppo pitää mukana ja se sopii kaikille.

  3. Kannettava tietokone

  Kannettava tietokone on arvokas ja hyödyllinen lahjaidea, joka auttaa nuorta opiskelussa. Nykypäivänä monissa oppimateriaaleissa on myös videoita ja muita muotoja, joihin on tarvetta tietokoneella. Kannettava tietokone helpottaa myös jatkossa korkeakouluopintojen suorittamista.

  4. Urheiluvälineet

  Jos nuori harrastaa jotain urheilulajia, saattaa uusien urheiluvälineiden hankkiminen olla merkittävä kulu. Urheiluvälineet voivat olla hyvä ja kannustava lahja, joka auttaa nuorta jatkamaan harrastustaan ja kehittämään taitojaan entistä monipuolisemmiksi.

  5. Musiikkisoittimet

  Musiikki on monelle nuorelle tärkeä osa elämää. CD-levyt ja Spotify-listat ovat jo menneen maailman asioita, joten musiikin kuuntelu on siirtynyt yhä enemmän nettiin. Älypuhelimenkin kuulokkeet riittävät, mutta jos nuori on musiikin suhteen innostunut, kannattaa harkita soittimen hankkimista.

  Loppujen lopuksi

  Peruskoulun päättymisen juhlistaminen ja lahjan antaminen on tärkeä osa nuoren elämää. Lahjan ei tarvitse olla kallis, tärkeintä on valita lahja, joka kannustaa nuorta jatkamaan matkaa kohti tulevaisuutta. Juhlatunnelmassa on kuitenkin tärkeää muistaa, että tärkeintä on yhdessä vietetty aika ja onnistumisista nauttiminen.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.