Mitä Lahjaksi Kaverille

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #4493

  +

  Mitä lahjaksi kaverille?

  Onko kaverisi syntymäpäivä, valmistujaiset tai muu juhlapäivä lähestymässä, mutta et tiedä mitä hänelle voisi lahjaksi ostaa? Ei hätää, tässä artikkelissa kerromme muutamia vinkkejä sopivan lahjan löytämiseksi.

  1. Henkilökohtaiset lahjat

  Henkilökohtaiset lahjat ovat aina hyvä vaihtoehto. Tällöin lahjaan on helppo yhdistää henkilökohtainen tarina ja muisto kaverin kanssa ja näin lahja saa vielä enemmän arvoa.

  Esimerkiksi valokuvakehys, johon voit lisätä kuvan sinusta ja kaveristasi, on aina mieluisa lahja. Myös koru, johon voit kaivertaa yhteisen lempilainauksen tai nimikirjaimet on ainutlaatuinen lahjaidea.

  2. Elämykset

  Jos kaverisi on seikkailunhaluinen ja tykkää uusista kokemuksista, elämyslahja voisi olla sopiva vaihtoehto. Elämyslahjoja on tarjolla monenlaisia, kuten kuumailmatballolento, kokeellinen ruokaelämys tai konserttiliput.

  Muistathan kuitenkin varmistaa, että kaverillasi on aikaa ja mahdollisuus käyttää kyseinen elämyslahja, sillä lahjan arvo voi muuten jäädä hyödyntämättä.

  3. Huumorilahjat

  Jos et ole varma kaverisi mieltymyksistä tai et halua käyttää liikaa rahaa, huumorilahjat ovat hauska vaihtoehto. Esimerkiksi erilaiset mukit, t-paidat tai vitsikirjat ovat yleensä mieluisia lahjoja.

  Jos kaverillasi on erityinen mieltymys johonkin tiettyyn harrastukseen, voit valita siihen liittyvän huumorilahjan. Esimerkiksi golffari kaverillesi voisi sopiva lahja olla ”world’s best golfer” -muki.

  4. Hyödylliset lahjat

  Hyödylliset lahjat ovat aina tarpeellisia ja hyödyllisiä. Esimerkiksi erilaiset keittiötarvikkeet, lahjakortti suosikki kahvilaan tai -ravintolaan tai vaikkapa uusi puhelinlaturi ovat aina mieluisia.

  Jos haluat antaa hyödyllisen lahjan, mutta et ole varma mistä kaverisi pitää, valitse jotain yleispätevää. Esimerkiksi kaunis kasvi, lämmin talvitakki tai kiva laukku ovat usein tarpeellisia, mutta silti kaikkien tyylit kestäviä.

  5. Lahjakortit

  Jos et ole varma, mikä olisi paras lahja kaverillesi, lahjakortti on aina turvallinen vaihtoehto. Lahjakortit ovat käytönnöllisiä, sillä kaverisi voi ostaa niillä juuri sellaisen asian kuin haluaa.

  Useat liikkeet ja ravintolat myyvät lahjakortteja, joten lahjakortin saa varmasti ostettua vain muutamassa minuutissa. Lahjakortit ovat myös hyvä vaihtoehto silloin, kun olet myöhässä lahjaostoksilla tai haluat antaa lahjan nopeasti.

  Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua löytää sopiva lahja kaverille. Muista, että tärkeintä on ajatus ja että lahjan ei tarvitse olla kallis. Tärkeintä on, että lahja tulee sydämestä ja että se sopii kaverisi tyyliin ja makuaistiin. Onnea lahjaostoksille!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.