Mitä Kysyä Työhaastattelun Lopuksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #5559

  +
  H2: Mitä kysyä työhaastattelun lopuksi?

  Työhaastattelu voi olla jännittävä ja stressaava kokemus, mutta kun olet valmistautunut hyvin, se voi myös olla erittäin antoisa tilaisuus. Haastattelija haluaa oppia mahdollisimman paljon sinusta, mutta mitä voit kysyä haastattelijalta?

  Tässä on joitakin kysymyksiä, joiden avulla voit näyttää kiinnostuksesi sekä tietää enemmän potentiaalisesta työnantajasta.

  1. Mitä odotatte minun tekevän ensimmäisten 30, 60 ja 90 päivän aikana?

  Tämä kysymys antaa sinulle selkeän idean siitä, mitä työnantaja haluaa saavuttaa ensimmäisten kuukausien aikana. Tulet myös tietämään, mitä tehtäviä sinun on ensisijaisesti hoidettava.

  2. Mitkä ovat yrityksen tärkeimmät tavoitteet tällä hetkellä?

  Kysymys osoittaa kiinnostuksesi yrityksen kehitykseen ja antaa haastattelijalle mahdollisuuden kertoa yrityksen tulevista suunnitelmista ja tavoitteista.

  3. Millaista koulutusta tai mentorointia tarjoatte uusille työntekijöille?

  Kysymys antaa sinulle mahdollisuuden lähentää potentiaalista työnantajaa ja oppia tulevan koulutuksen tai mentoroinnin roolista tulevassa työssäsi.

  4. Millainen on työnkuvani toisen ja kolmannen vuoden aikana?

  Kysymys antaa sinulle mahdollisuuden nähdä tulevaisuuteen ja miettiä, miten voit edetä urallasi yrityksessäsi. Se antaa myös mahdollisuuden nähdä, kuinka vakavasti yritys suhtautuu omaan henkilöstönsä kehitykseen.

  5. Millainen on yrityksen tiimihenki ja yhteistyö?

  Tämä kysymys osoittaa kiinnostuksesi tiimityöskentelyyn ja auttaa sinua ymmärtämään, miten tiimit työskentelevät yhdessä yrityksessäsi.

  6. Millaiset ovat työaikani ja lomaolosuhteeni?

  Kysymys antaa sinulle mahdollisuuden selkeyttää odotuksesi työajasta ja lomista, sekä selvittää, onko tämä työpaikka sopiva sinulle.

  Lopulliset sanat

  Työhaastattelu on kaksisuuntainen prosessi, joten muista, että sinulla on mahdollisuus esittää omia kysymyksiäsi haastattelijalle. Valitse kysymykset, joihin haluat saada vastauksen, ja älä pelkää kysyä. Kysymystesi avulla voit näyttää kiinnostusta työnantajaa kohtaan, ja se voi erottaa sinut muista hakijoista.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.