Mitä Kuuluu Kirjoittaa Ristiäiskorttiin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:58 pm #554

  +

  Mitä Kuuluu Kirjoittaa Ristiäiskorttiin?

  Ristiäiset ovat tärkeä juhla lapsen ja vanhempien elämässä. Ristiäiskortin kirjoittaminen on yksi tärkeimmistä osista juhlaa ja se voi olla haastavaa, jos et tiedä mitä kirjoittaa. On tärkeää valita oikeat sanat ja ilmaista lämmintä onnittelua vanhemmille ja lapselle. Tässä artikkelissa kerromme, mitä kuuluu kirjoittaa ristiäiskorttiin Suomessa.

  Onnittelu

  Ristiäiskortissa on tärkeää ilmaista onnittelunsa ja toivottaa perheelle kaikkea hyvää. Voit aloittaa kortin onnittelulla ja ilmaista ilosi perheen puolesta. Esimerkiksi voit kirjoittaa: ”Onnea uudelle perheenjäsenelle!” tai ”Onnea ristiäispäivän johdosta!”.

  Lämpimät ajatukset

  Ristiäiskortissa voit välittää lämpimiä ajatuksia ja toiveita perheelle. Voit esimerkiksi kirjoittaa: ”Toivomme, että pienokainen kasvaa terveeksi ja onnelliseksi” tai ”Lähetämme teille parhaat toiveemme tulevaisuuteen”. On tärkeää, että kortissa välittyy ystävällisyys ja lämpö.

  Henkilökohtaiset terveiset

  Ristiäiskorttiin voit myös kirjoittaa henkilökohtaisia terveisiä, jotka kuvaavat suhdettasi perheeseen. Voit esimerkiksi kirjoittaa: ”Toivomme pienen prinssin saavan yhtä paljon iloa ja onnea kuin vanhempansa” tai ”Olemme innoissamme uudesta perheenjäsenestä ja odotamme innolla hänen kasvuaan”. Henkilökohtaiset terveiset ovat hyvä keino ilmaista, että olet ajatellut erityisesti perhettä ja haluat jakaa heidän ilonsa.

  Hartain toivomukset

  Ristiäiskorttiin voit myös kirjoittaa hartaimmat toiveesi perheelle. Voit esimerkiksi kirjoittaa: ”Toivomme, että lapsen elämässä on aina ystäviä, jotka tukevat ja rakastavat häntä” tai ”Toivomme, että lapsi löytää oman polkunsa elämässä ja kasvaa onnelliseksi ja menestyksekkääksi”. Hartaimmat toivomukset ovat hyvä keino ilmaista, että olet ajatellut huolella, mitä haluat perheen saavan tulevaisuudessa.

  Sulkeutuminen

  Ristiäiskortissa tulisi aina olla loppuosa, jonka kohderyhmänä on vastaanottaja. Voit esimerkiksi kirjoittaa: ”Toivottaa lämpimästi suvun ja ystävien puolesta” tai ”Rakas tervehdys perheelle”. On tärkeää, että kortissa välittyy ystävällisyys ja hyvät toiveet vastaanottajalle.

  Päättely

  Ristiäiskortti on tärkeä osa ristiäisjuhlia ja sen kirjoittaminen voi olla haastavaa, jos et tiedä, mitä kirjoittaa. On tärkeää muistaa, että kortissa tulisi olla lämpimiä onnitteluja, henkilökohtaisia terveisiä ja hartaimpia toiveita perheelle ja vauvalle. Kortin loppuosa tulisi kohdentaa vastaanottajalle. Huolellisesti kirjoitettu ristiäiskortti jää mieleen sulostuttamaan juhlahetkeä ja ilmaisemaan sydämellistä onnea.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.