Mitä Kirjoittaa Opettajan Korttiin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #5954

  +

  Mitä Kirjoittaa Opettajan Korttiin?

  Opettajat ovat tärkeitä henkilöitä jokaisen ihmisen elämässä. He ovat avainasioita lapsille, nuorille ja aikuisille, jotka haluavat oppia uusia asioita. Opettajat ovat antaneet meille paljon, ja siksi on tärkeää osoittaa heille kiitollisuutta.

  Yksi tapa osoittaa opettajalle kiitollisuutta on kirjoittaa hänelle kortti. Kortti on tapa ilmaista kiitollisuus opettajalle hänen panoksestaan. Se kertoo opettajalle, että hänen työnsä on huomattu ja arvostettu. Mutta mitä kirjoittaa opettajan korttiin?

  1. Kiitä opettajaa

  Aloita kortti kiittämällä opettajaa hänen panoksestaan. Kerro hänelle, kuinka paljon hän on auttanut sinua tai lapsiasi oppimaan uusia asioita. Kiitoksen ei tarvitse olla pitkä, mutta sen tulisi olla sydämellinen.

  2. Mainitse jotain erityistä

  Muista mainita jotain erityistä, jonka opettaja on tehnyt. Se voisi olla jotain, mitä opettaja on sanonut tai tehnyt, joka on auttanut sinua tai lapsiasi ymmärtämään asiaa paremmin. Tai se voi olla jotain, mikä on vaikuttanut positiivisesti koulupäiväänne.

  3. Kirjoita henkilökohtainen viesti

  Kirjoita henkilökohtainen viesti opettajalle. Kerro hänelle, mitä hän merkitsee sinulle tai lapsillesi. Kerro hänelle, että hänen työnsä on tärkeää ja että hän on tehnyt erinomaista työtä. Opettaja arvostaa henkilökohtaista viestiä, koska se kertoo hänelle, että hänen työnsä on merkityksellistä.

  4. Päätä kortti positiivisesti

  Päätä kortti positiivisesti, toivotamalla opettajalle hyvää loppuvuotta tai hyvää kesää. Muista vielä kerran kiittää häntä hänen työstään ja rohkaista häntä jatkamaan hyvää työtään.

  Yhteenveto

  Opettajien työ on tärkeää, ja siksi on tärkeää osoittaa heille kiitollisuutta. Kortin kirjoittaminen on yksi tapa ilmaista kiitollisuus opettajille. Muista aloittaa kortti kiittämällä opettajaa hänen panoksestaan ja mainitse jotain erityistä, mitä hän on tehnyt. Kirjoita henkilökohtainen viesti ja päätä kortti positiivisesti. Näin voit osoittaa opettajalle, että hänen työnsä on arvostettu ja huomattu.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.