Mitä Kirjoittaa Näyttösuunnitelmaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #452

  +

  Mitä Kirjoittaa Näyttösuunnitelmaan

  Näyttösuunnitelma on tärkeä asiakirja, joka kertoo, miten työnhakijan ammattitaito ja osaaminen näytetään työnantajalle. Kun laadit näyttösuunnitelmaa, kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan tärkeään seikkaan.

  Työkokemus

  Kerro työhistoriastasi ja siitä, miten olet käyttänyt osaamistasi eri työtehtävissä. Kerro myös, mitä olet oppinut eri projekteissa ja tehtävissä ja miten tämä osaaminen voi auttaa uudessa työssä.

  Koulutus ja kurssit

  Kerro koulutuksestasi ja eri kursseista, joita olet käynyt. Kerro myös, miten nämä koulutukset ja kurssit ovat auttaneet sinua kehittämään osaamistasi. Tämä osoittaa, että olet valmis oppimaan uusia asioita ja kehittymään ammatillisesti.

  Kiinnostuksen kohteet ja vapaa-ajan harrastukset

  Kerro myös itsestäsi henkilönä. Mitkä ovat kiinnostuksen kohteesi ja vapaa-ajan harrastuksesi? Tämä kertoo työnantajalle myös siitä, millainen ihminen olet ja miten sovit tiimiin.

  Työpaikan vaatimukset

  Tutki työpaikkailmoitusta huolellisesti ja kerro, miten oma osaamisesi vastaa työpaikan vaatimuksiin. Kerro myös, miten pystyt kehittämään osaamistasi, jotta vastaat täydellisesti työpaikan vaatimuksiin.

  Pohdi myös näitä seikkoja

  – Kerro, mitä konkreettisia tuloksia olet saavuttanut aikaisemmissa työtehtävissäsi.
  – Mitkä ovat vahvuutesi? Kerro, miten voit käyttää vahvuuksiasi uudessa työpaikassa.
  – Mitkä ovat heikkoutesi? Kerro, miten olet pyrkinyt kehittämään niitä ja miten voisit korjata tai kompensoida heikkoutesi.
  – Miten käytät työkaluja, ohjelmistoja ja muita teknisiä ratkaisuja eri työtehtävissä?
  – Mitkä ovat tärkeimmät nimitykset ja termejä liittyen alaan ja tehtävääsi? Kerro myös, miten ymmärrät näitä käsitteitä.

  Yhteenveto

  Näyttösuunnitelma kertoo työnantajalle sinun osaamisestasi ja ammattitaidostasi. Kerro tarinasi ja pohdi, miten oma osaamisesi soveltuu uuteen työpaikkaan. Muista myös kertoa itsestäsi henkilönä ja keskittyä kehittämään omaa osaamistasi. Näyttösuunnitelmaa laatiessa kannattaa keskittyä oleellisiin seikkoihin ja tehdä siitä helppolukuinen ja selkeä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.