Mitä Kirjoittaa Hääparin Korttiin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #1260

  +

  Mitä Kirjoittaa Hääparin Korttiin?

  Hääkortin kirjoittaminen voi olla haastavaa, mutta samalla myös hyvin palkitsevaa. Se on tapa ilmaista onnittelusi ja kiitoksesi hääparille heidän erityispäivänään. Tässä on muutama vinkki siitä, miten voit kirjoittaa kauniin ja merkityksellisen viestin hääparille.

  Aloita onnitteluilla

  Hääkortin aloitus on usein kaikkein vaikein osa. Onnittelut ovat kuitenkin aina hyvä aloitus. Voit aloittaa korttisi onnittelemalla hääparia heidän tärkeän päivänsä johdosta ja ilmaisemalla, kuinka iloisia olette siitä, että saitte olla osa tätä merkittävää tapahtumaa.

  Hyödynnä huumoria

  Jos olet lähempänä hääparia, voit käyttää huumoria hääkortin kirjoittamisessa. Voit vitsailla heidän rakkaudestaan ja onnentoivotuksia voi ripotella hassuilla tavoilla – esimerkiksi sanomalla, että “toivotamme teille paljon onnea ja vähän erimielisyyttä, jotta pääsette nauramaan yhdessä myöhemmin”.

  Jaa omia muistoja

  Jos olet viettänyt paljon aikaa hääparin kanssa, voit jakaa muistoja heidän kanssaan. Tällainen pieni tarina tekee hääkortista henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen. Kertoessasi muistoista, voit esimerkiksi kirjoittaa, minkälaisesta tilaisuudesta tapasitte ensimmäisen kerran tai minkälaista hauskaa olette yhdessä kokeneet.

  Toivotukset onnellisesta tulevaisuudesta

  Kirjoitustyylin valinta riippuu paljon toivomasi viestin vakavuudesta. Jos et tunne hääparia kovinkaan hyvin, yksinkertainen toive onnellisesta tulevaisuudesta on turvallinen vaihtoehto. Tässä voi käyttää esimerkiksi seuraavaa tekstiä: “Toivotamme teille kaikkea hyvää yhdessä vietettyjen vuosien jälkeen ja rakkauden säilymistä aina näistä onnellisista hetkistä eteenpäin.”

  Käytä kauniita sanoja

  Lausettasi tulee olla kauniita, erityisesti jos olet hääkorttia suunniteltaessa halunnut käyttää kirjeitä tai kortteja, jotka ovat ylellisiä. Sanat kuten “rakkaus”, “onnellisuus”, “toiveikkuus” ja “onni” ovat hyviä ehdokkaita kauniiden lauseiden luomiseen. Esim. “Teillä on rakkautta, onnea ja toiveikkuutta edessänne. Voimia ja tsemppiä tuleviin vuosiin.”

  Lopeta kirjeesi kauniisti

  Lopuksi on tärkeää toivottaa hääparille kaikkea hyvää tulevaisuudessa. Siitä riippuen, kuinka läheinen olet hääparin kanssa, voit päättää kirjeesi esimerkiksi “syvästi kiitollisena, että saitte meidät mukaan juhlimaan tätä päivää kanssanne”, tai “Toivottelemme lämpimästi kaikkea hyvää tulevaisuuteen, antakaa rakkauden kukkien kukkia!”.

  Joitakin muita ajatuksia, joita kannattaa harkita hääkortin kirjoittamisessa, on antaa neuvoja hääparille, kertoa heille kuinka erikoisia he ovat, tai kertoa omasta naimisiintuloon liittyvästä kokemuksesta. Tärkeintä on, että viesti tulee sydämestä ja sillä on merkitystä hääparin kannalta.

  Hääkortin kirjoittaminen ei ole rakettitiedettä, mutta se on taito, jota kannattaa kehittää, sillä onnitteluilla ja keholla on merkitystä tällaisena tärkeänä päivänä. Toivomme, että nämä vinkit auttavat sinua kirjoittamaan kauniin viestin hääparille ja antavat heille jotain ihanaa muistettavaa päivästään.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.