Mitä Kirjoitetaan Kukkavihkoon

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:58 pm #5431

  +

  Mitä Kirjoitetaan Kukkavihkoon?

  Kukkavihko on perinteinen tapa ilmaista onnittelut ja kiitokset erilaisissa tilaisuuksissa, kuten häissä, hautajaisissa ja syntymäpäivillä. Kukkavihkoon kirjoitettavaa tervehdystä pidetään usein hieman haastavana, sillä sen halutaan olevan sopiva tilanteeseen ja ilmaisevan tunteita kauniisti. Tässä artikkelissa käydään läpi, mitä kukkavihkoon yleisesti kirjoitetaan erilaisissa tilanteissa.

  Häät

  Häät ovat yksi yleisimmistä tilanteista, jossa kukkavihkoon kirjoitetaan tervehdyksiä. Häiden kukkavihko on usein suuri ja näyttävä, joten tunteiden ilmaiseminen siihen sopivalla tavalla on tärkeää. Tärkeintä on, että tervehdys on henkilökohtainen ja ilmaisee hyviä toiveita vastanaineille. Alla on muutamia esimerkkejä, mitä häiden kukkavihkoon voi kirjoittaa:

  – ”Onnea elämän yhteiseen matkaan ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!”
  – ”Lämpimät onnittelut hääpäivänne johdosta!”
  – ”Toivotamme teille paljon rakkautta ja onnea yhteiseen elämään!”

  Hautajaiset

  Hautajaisissa kukkavihkoon kirjoitettava tervehdys on usein hieman vakavampi ja surullisempi. Tärkeintä on ilmaista osanotto vainajan omaisille ja surua menetyksen johdosta. Hautajaisissa kukkavihko voi olla selkeästi pienempi kuin häissä, mutta sen tärkeys korostuu entisestään. Alla on muutamia esimerkkejä, mitä hautajaisissa kukkavihkoon voi kirjoittaa:

  – ”Osanottomme suruunne.”
  – ”Kaipaus jää, mutta rakkaus säilyy.”
  – ”Lämpimät muistot kantavat läpi surun.”

  Syntymäpäivät

  Syntymäpäivillä kukkavihko on yleensä pienempi ja hieman vähemmän muodollinen kuin häissä tai hautajaisissa. Tärkeintä on ilmaista onnittelut ja ilo juhlan johdosta. Alla on muutamia esimerkkejä, mitä syntymäpäivillä kukkavihkoon voi kirjoittaa:

  – ”Paljon onnea syntymäpäiväsi johdosta!”
  – ”Iloista ja aurinkoista juhlapäivää!”
  – ”Toivomme, että syntymäpäiväsi on täynnä rakkautta ja naurua!”

  Yleisesti ottaen kukkavihkoon kirjoitettava tervehdys on henkilökohtainen ja kuvastaa hyviä toiveita juhlan johdosta. Tärkeintä on ilmaista tunteensa kauniisti ja sanoa asiat niin kuin ne ovat. Kukkavihkoon kirjoitettua tervehdystä ei tarvitse pitää jäykkänä ja muodollisena, vaan se saa olla rennon eloisa ja persoonallinen. Ole siis rohkea ja ilmaise tunteesi kukkavihkoon kirjoitettavan tervehdyksen avulla!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.