Mitä Katsoa Netflixistä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #5760

  +
  Netflix on yksi maailman suosituimmista viihdepalveluista, jossa käyttäjät voivat katsella satoja elokuvia ja sarjoja. Suomessa palvelulla on myös valtava suosio ja siksi haluan jakaa muutamia suosituksiani siitä, mitä kannattaa katsoa Netflixistä.

  Netflixin suosituimmat sarjat

  Yksi Netflixin suosituimmista sarjoista on luultavasti Stranger Things. Tämä scifi-sarja sijoittuu 80-luvun kuvitteelliseen amerikkalaiseen kaupunkiin, jossa nuoret alkavat tutkia ystävänsä hämmentävää katoamista. Sarja on täynnä jännitystä, mystiikkaa ja nostalgista tunnelmaa.

  Toinen mainitsemisen arvoinen sarja on Narcos. Tämä kolumbialainen huumesarja seuraa kokaiinikaupan nousua ja Pablo Escobarin roolia sen takana. Sarja on erittäin suosittu ja sitä on saatavilla myös suomeksi tekstitettynä.

  Breaking Bad on myös yksi Netflixin kaikkien aikojen suosituimmista sarjoista. Sarjassa kemianopettaja Walter White aloittaa huumebisneksen yhdessä entisen oppilaansa kanssa – mutta homma ei tietenkään ole niin yksinkertaista. Tämä jännittävä draamasarja on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

  Netflixin suosituimmat elokuvat

  Jos olet komedia-fani, niin Big Daddy on yksi Netflixin parhaista komediaelokuvista. Adam Sandler esittää koomikkoa, joka adoptoi lapsen selvitäkseen pitkästä suhteesta. Elokuva on hassuttelun lisäksi sydämellinen ja ehdottomasti naisten lempielokuvien joukossa.

  Toinen mainitsemisen arvoinen elokuva on Kota Factory. Se on Intialainen draamaelokuva, joka sijoittuu Intian kiistellyimpiin pääsykokeisiin. Elokuvan yllättävät käänteet ja loistavat näyttelijät tekevät tästä Netflixin elokuvasta aivan erityisen.

  Jos haluat katsoa romanttisen elokuvan, niin To All the Boys I’ve Loved Before on ehdottomasti valintasi. Tämä elokuva perustuu samannimiseen kirjasarjaan, jossa teini-ikäinen tyttö lähettää rakkauskirjeitä salaa ihastuksilleen. Elokuva on täynnä rakkautta ja nuoren ihastumisen tunteita.

  Mitä katsoa seuraavaksi?

  Netflixillä on tarjolla niin paljon erilaista sisältöä, että erilaisia suosituksia voisi antaa loputtomiin. Tärkein vinkkini on se, että anna itsellesi mahdollisuus löytää oma suosikkisarjasi tai -elokuvasi. Tutki Netflixin tarjontaa ja anna sitten sen kaikkein kiinnostavimman sarjan tai elokuvan viedä sinut mennessään!

  Kaiken kaikkiaan Netflixillä on tarjolla paljon viihdettä ja se on erittäin hyvä vaihtoehto kaikille niille, jotka etsivät katsottavaa. Toivon, että näistä suosituksistani on hyötyä sinulle. Hyvää katselua!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.