Mitä Juhannuksena Helsingissä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:58 pm #2846

  +
  Mitä Juhannuksena Helsingissä?

  Juhannus on yksi Suomen suurimmista juhlista, jota vietetään ympäri maata eri tavoin. Helsingissä juhannus on täynnä tapahtumia ja aktiviteetteja paikallisille asukkaille ja vierailijoille. Tässä artikkelissa käsitellään erilaisia juhannusaktiviteetteja, joita voit kokea Helsingissä.

  Juhannussauna

  Suomalaisille sauna on tärkeä osa juhannusperinteitä. Lähes jokaisella tietyssä vaiheessa juhannusta on saunavuoro, jonka aikana voi rentoutua ja nauttia perheen ja ystävien seurasta. Helsingissä on useita erilaisia saunomispaikkoja, joissa voit nauttia saunasta juhannuksen aikana. Esimerkiksi Hernesaaren rannalla sijaitseva Löyly on erinomainen paikka saunomiseen. Löylyssä on modernit saunat ja uima-allas, joten voit nauttia saunasta samalla kun katsot merinäköalaa.

  Juhannusruoka

  Perinteisesti juhannusruokaan kuuluu savustettu lohi, uudet perunat, erilaiset salaatit ja juomat kuten sima ja olut. Ravintoloissa ympäri Helsinkiä on erilaisia juhannusmenuja, joista voit valita suosikkisi. Esimerkiksi Juuri Ravintola tarjoaa juhannuksen aikaan kolmen ruokalajin menua, joka sisältää perinteistä suomalaista juhannusruokaa.

  Juhannusjuhlat

  Helsinki on täynnä erilaisia juhannusjuhlia, jotka tarjoavat monenlaista aktiviteettia ja ohjelmaa. Esimerkiksi Töölönlahden rannalla järjestetään juhannusyö-tapahtuma, joka alkaa juhannuspäivänä ja päättyy juhannuspäivän aamuna. Tapahtumassa on erilaisia musiikkiesityksiä, DJ-keikkoja, ruokakojuja ja muita aktiviteetteja. Helsingin Kansalaistorilla järjestetään myös juhannusjuhlat, joissa on musiikkia, tanssiesityksiä ja muita aktiviteetteja.

  Juhannusliikunta

  Jos haluat nauttia juhannuksesta liikunnallisesti, Helsingissä on monia juhannusliikuntamahdollisuuksia. Esimerkiksi Aurinkolahden uimarannalla järjestetään juhannusaamuna kuntosalitunti, jonka jälkeen voi käydä uimassa. Tai jos haluat nauttia juhannusillasta lenkkeilyn merkeissä, Helsingin Keskuspuisto on erinomainen paikka. Siellä on juhannusiltana järjestetty iltalenkki, joka alkaa klo 22 ja kestää noin tunnin.

  Juhannusristeily

  Juhannuksen aikaan Helsingin satama on täynnä erilaisia risteilyjä, jotka tarjoavat upeita näkymiä ja elämyksiä juhannusyön tunnelmassa. Esimerkiksi Silja Line järjestää juhannusristeilyn Helsingistä Tukholmaan, joka kestää kolme yötä ja sisältää monenlaisia aktiviteetteja laivalla.

  Juhannus on yksi vuoden suurimmista juhlista, joka tarjoaa paljon erilaisia aktiviteetteja Helsingissä. Juhannusaatto on yleinen vapaapäivä Suomessa, joten kannattaa käyttää se hyödyksi ja nauttia juhannuksen tunnelmasta. Löydä oma tapasi juhlistaa juhannusta Helsingissä ja nauti tästä perinteisestä suomalaisesta juhlasta!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.