Mitä Jeesus Opetti

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #1980

  +

  Mitä Jeesus Opetti?

  Rakkauden merkitys

  Jeesuksen oppien perusta oli rakkaus. Hän opetti, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia ja ansaitsevat kunnioitusta ja välittämistä toisiltaan. Hän kehotti ihmisiä kohtelemaan muita niin kuin haluaisivat itseään kohdeltavan ja rakastamaan muita niin kuin itseään.

  Anteeksiannon voima

  Jeesus opetti myös anteeksiannon voimasta. Hän kehotti ihmisiä unohtamaan vihansa ja antamaan anteeksi toisille. Jeesuksen mielestä anteeksianto vapauttaa ihmisen vihasta ja katkeruudesta ja antaa mahdollisuuden kasvaa henkisesti.

  Elämäntyyli ja hyvien tekojen voima

  Jeesuksen elämäntyyli perustui yksinkertaisuuteen ja anteliaisuuteen. Hän kehotti ihmisiä elämään vaatimattomasti ja antamaan hyvää toisille. Hänen mielestään hyvät teot palkitaan aina ja hyvyydellä on voima parantaa maailmaa.

  Luottamus jumaluuteen

  Jeesus opetti myös luottamaan jumaluuteen. Hänen mukaansa jokaisen tulee olla yhteydessä jumaluuteen ja luottaa siihen, että jumaluus ohjaa ihmistä oikeaan suuntaan. Jeesuksen mielestä jumaluus on aina läsnä, ja ihmisten tulee olla kiitollisia siitä, että he ovat osa suurempaa kokonaisuutta.

  Maailman yhtenäisyys

  Lopuksi Jeesus opetti maailman yhtenäisyyden merkityksestä. Hän uskoi, että kaikki ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa ja että maailma on yksi yhtenäinen kokonaisuus. Hän kehotti ihmisiä tekemään yhteistyötä ja auttamaan toisiaan, jotta maailma voisi olla parempi paikka kaikille.

  Jeesuksen opit ovat tärkeitä edelleen tänä päivänä. Ne opettavat meille, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia ja että hyvät teot palkitaan aina. Ne myös kehottavat meitä olemaan yhteydessä jumaluuteen ja luottamaan siihen, että maailma on yhtenäinen kokonaisuus, jossa kaikki ovat tärkeitä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.