Mitä Inkiväärishotti Tekee

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #2099

  +

  Mitä Inkiväärishotti Tekee?

  Inkiväärishotti on tullut viime aikoina erittäin suosituksi terveysjuomaksi Suomessa. Se valmistetaan raastetusta inkivääristä, sitruunasta, hunajasta ja muutamasta mausteesta. Vaikka inkiväärishotin nauttiminen voi tuntua hieman haastavalta, sen terveyshyödyt ovat todella mahtavat.

  Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä inkiväärishotti tekee kehollesi ja miksi sinun kannattaa lisätä se ruokavalioosi.

  1. Parantaa ruoansulatusta

  Inkivääri on luonnollinen ruoansulatuskanavan stimulantti. Se auttaa lisäämään mahahapon eritystä ja parantaa ravinteiden imeytymistä. Inkiväärishotin nauttiminen ruokailun yhteydessä voi auttaa vähentämään ruoansulatusongelmia, kuten ilmavaivoja, turvotusta ja närästystä.

  2. Vahvistaa immuunijärjestelmää

  Inkiväärishotti on täynnä antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan tulehduksia ja bakteereja. Siksi se voi auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmääsi ja suojamaan kehoasi erilaisilta sairauksilta. Inkiväärishotin nauttiminen flunssan aikana voi myös auttaa vähentämään oireita ja nopeuttamaan toipumista.

  3. Parantaa verenkiertoa

  Inkiväärin vaikutukset verenkiertoon ovat hyvin tutkittuja. Se auttaa laajentamaan verisuonia ja parantaa verenkierron virtausta. Tämä voi auttaa vähentämään kolesterolia ja verenpainetta, mikä puolestaan voi vähentää sydänsairauksien riskiä.

  4. Auttaa vähentämään tulehdusta

  Inkivääri sisältää voimakasta anti-inflammatorista ainetta nimeltä gingeroli. Se auttaa torjumaan tulehdusta kehossa, ja siksi inkiväärishotin nauttiminen voi auttaa vähentämään tulehduspohjaisia sairauksia, kuten nivelreumaa ja astmaa.

  5. Lisää energisyyttä ja torjuu väsymystä

  Inkivääri on luonnollinen energianlisääjä. Se auttaa torjumaan väsymystä ja lisäämään kehon energisyyttä. Inkiväärishotin nauttiminen aamulla voi auttaa aloittamaan päivän energisesti ja tehokkaasti.

  6. Parantaa mielialaa

  Inkivääri voi auttaa parantamaan mielialaa ja torjumaan stressiä. Se auttaa lisäämään serotoniinin ja dopamiinin tuotantoa, jotka ovat tärkeitä mielihyvähormoneja kehossa. Siksi inkiväärishotin juominen voi auttaa pitämään mielialan korkeana ja vähentää stressin vaikutuksia kehoon.

  Yhteenveto

  Inkiväärishotin nauttiminen voi tarjota monia terveyshyötyjä. Se auttaa parantamaan ruoansulatusta, vahvistamaan immuunijärjestelmää, parantamaan verenkiertoa, vähentämään tulehdusta, lisäämään energisyyttä ja parantamaan mielialaa. Jos haluat lisätä inkiväärishotin osaksi ruokavaliotasi, voit joko valmistaa sen itse tai ostaa valmiin version supermarketeista ja terveyskaupoista. Muista kuitenkin, että inkivääri voi olla voimakas ainesosa, joten varo yliannostusta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.