Mitä If Osakasko Korvaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #2107

  +
  H2: Mitä If Osakasko Korvaa?

  Jos omistat auton, joskus voi sattua ikäviä yllätyksiä kuten kolari tai ilkivalta. Tällaisissa tapauksissa auton vakuutukset ovat usein ainoa tapa saada korvaus vahingoista. If Osakasko on vakuutus, joka korvaa liikennevahingon, kuten ajoneuvon kolhut, naarmut tai muut vauriot, joihin ei liity henkilövahinkoa.

  If Osakasko on osakasko-vakuutus, joka korvaa vain kolmannen osapuolen vahingoista aiheutuneita kuluja. Osakasko ei korvaa omaa vahinkoa, kuten omalle autolle tehdyistä törmäyksistä tai ilkivallasta, joten tällaisiin tilanteisiin kannattaa varautua hankkimalla kattavampi kaskovakuutus.

  H2: Mitä If Osakasko ei korvaa?

  If Osakasko ei korvaa kaikkia vahinkoja. Vakuutus ei korvaa omaan ajoneuvoon aiheutuneita vahinkoja, kuten törmäyksiä toiseen ajoneuvoon tai kiinteään esineeseen. Korvaus jää saamatta myös silloin, jos kuljettaja on aiheuttanut vahingon tahallisesti tai ollut liikkeellä päihtyneenä. If Osakasko ei myöskään korvaa varkauksia tai ilkivaltaa.

  H2: Mitä vakuutus kattaa?

  Jos osakasko-vakuutettu ajoneuvo joutuu onnettomuuteen, jossa on osallisena kolmas osapuoli, If Osakasko korvaa kolmannen osapuolen vahingon aiheuttamat kulut. Korvattavia kuluja ovat esimerkiksi ajoneuvon korjaus- ja huoltokustannukset. Vakuutus kattaa myös mahdolliset hinaus- ja kuljetuskulut.

  H2: Mitä vahingonkorvausprosessiin kuuluu?

  Jos vahinko sattuu, vakuutusyhtiöön on otettava yhteyttä mahdollisimman pian. Muista tallentaa kaikki lupat kuten kuvat, todisteet ja henkilötiedot, jos mahdollista, vakuutusyhtiön tutkijalle. Vakuutusyhtiö arvioi vahingon laajuuden ja tekee päätöksen korvauskustannusten suuruudesta. Jos korvausvaatimus hyväksytään, vahingonkärsijä saa korvauksen suuruuden vakuutusyhtiöltä.

  H2: Mitä If Osakasko-vakuutus maksaa?

  If Osakasko on osakasko-vakuutus, joka on yksi halvimmista autoilijan vakuutuksista. Vakuutuksen hinta määräytyy usein esimerkiksi auton merkin, iän, käyttötarkoituksen ja vakuutusmäärän perusteella. If Osakasko on yleisimmin hankittu osakasko-vakuutus Suomessa, että kattaa liikenneturvan vaatiman minimin ja tarjoaa samalla korkeat korvausmäärät.

  H2: Yhteenveto

  If Osakasko on osakasko-vakuutus, joka korvaa kolmannen osapuolen liikennevahingosta aiheutuneita kuluja. Vakuutus ei korvaa omaan ajoneuvoon aiheutuneita vahinkoja, kuten törmäyksiä kiinteään esteeseen tai toiseen ajoneuvoon. Vakuutus kattaa lainsäädännön vaatiman minimin, on halpa ja yleisin Suomessa oleva osakasko-vakuutus.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.