Mitä Elokuvia Tulee Tänään

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #6138

  +

  Mitä elokuvia tulee tänään? Tutustu päivän tarjontaan

  Elokuvateatterit ympäri Suomen tarjoavat tänään runsaasti vaihtoehtoja elokuvien ystäville. Tässä artikkelissa esittelemme päivän kiinnostavimmat elokuvat ja kerromme, miten voit löytää tulevat elokuvaesitykset helposti ja näppärästi.

  Tutustu päivän ohjelmistoon

  Ensimmäinen vaihe on selvittää, mitä elokuvia tulee tänään. Tämä onnistuu helposti esimerkiksi elokuvateatterin verkkosivuilta tai mobiilisovelluksesta. Useat elokuvateatterit tarjoavat myös uutiskirjeitä tai muita tiedotteita, joista voit saada lisätietoa tulevista esityksistä ja tarjouksista.

  Mitä tänään kannattaisi katsoa?

  Tänään tarjolla olevissa elokuvissa on valinnanvaraa jokaiselle. Seuraavaksi esittelemme muutamia päivän kiinnostavimmista leffoista.

  – ”Kaikki kaikessa” (suomenkielinen nimi: ”Kaikki kaikille”) on romanttinen draamaelokuva, joka perustuu Jojo Moyesin samannimiseen kirjaan. Elokuva kertoo nuoresta Louisa Clarkista, joka ottaa hoitaakseen tetraplegikko Will Trainerin. Will on kova kaveri, joka rakastaa extreme-lajeja, mutta on nyt sidottu pyörätuoliin. Tämä elokuva on koskettava tarina rakkaudesta, joka ylittää esteet.

  – ”Deadpool 2” on jatko-osa kassakoneeksi osoittautuneelle superherraelokuvalle. Daily Newsin mukaan tämä elokuva on vielä parempi kuin edeltäjänsä, joten fanit voivat odottaa huimaa seikkailua pääosan esittäjän Ryan Reynoldsin johdolla.

  – ”Oath” on yhdysvaltalainen komediaelokuva, jossa Ike Barinholtzin esittämä kansalainen kyseenalaistaa maan hallituksen järjestelmän. Elokuva on riemastuttava komedia täynnä sarkasmia ja huumoria.

  Mistä löydät tulevat esitykset?

  Elokuvaesitysten aikataulut voi helposti löytää esimerkiksi elokuvateatterin verkkosivuilta tai mobiilisovelluksesta. Näiden lisäksi olemassa on myös muita keinoja, joilla voit suunnitella elokuvaillan etukäteen.

  – Finnkino esimerkiksi tarjoaa Suomen suurimman elokuvatarjonnan ja mahdollisuuden varata liput etukäteen. Lisäksi heidän verkkosivuiltaan löytyvät elokuvateatterien aikataulut ja ohjelmistot.

  – Elokuvadivari.fi on luotettava sivusto, josta löydät kaikki tulevat elokuvanäytökset ympäri Suomen. Sivusto tarjoaa myös trailerit ja kuvaukset elokuvista, joten voit valmistautua hyvin illan elokuvaan.

  Johtopäätös

  Elokuvien valinta voi joskus tuntua hankalalta, mutta avaintekijä on ennakkosuunnittelu. Kannattaa tutustua päivän ohjelmistoon ja valita omaan makuun sopiva elokuva. Kiinnostavan elokuvan löydyttyä, voit tarkistaa sen näytösaikataulut esimerkiksi elokuvateatterin verkkosivuilta tai mobiilisovelluksesta. Muista myös, että elokuvateattereissa on edelleen turvallista käydä, sillä ne noudattavat tiukkoja terveys- ja turvallisuusohjeita. Oikein mukavaa ja onnistunutta elokuvailtaa!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.