Mitä Burgerin Väliin

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #3473

  +

  Mitä Burgerin Väliin?

  Burgerit ovat suosittuja ruokia ympäri maailman, ja Suomessa ne ovat nousseet suureen suosioon viime vuosina. Kaikissa ravintoloissa tarjottavat burgerit voivat kuitenkin joskus olla tylsiä ja yksitoikkoisia, joten mitä voisi lisätä burgerin väliin tuomaan siihen oman persoonallisen maun?

  1. Juusto

  Juusto on yksi perinteisimmistä burgereiden lisukkeista. Kaikenlaista juustoa voi lisätä burgerin väliin, kuten cheddar, mozzarella, tai jopa feta. Jos haluat kokeilla jotain erilaista, valitse esimerkiksi vuohenjuusto tai sinihomejuusto.

  2. Kasvikset

  Kasvikset lisäävät burgeriin kaivattua happamuutta ja raikkautta. Laita burgerin väliin tomaattia, salaattia, sipulia, kurkkua tai vaikka avokadoa.

  3. Kastikkeet

  Monet burgerit tarjoillaan kastikkeiden kanssa, mutta miksi ei kokeilisi jotain uutta? Lisää burgerin väliin vaikkapa itsetehtyä majoneesia, pestoa, remouladea tai guacamolea.

  4. Suolaiset lisukkeet

  Burgerin väliin voi myös lisätä erilaisia suolaisia lisukkeita, kuten paistettua pekonia, savustettua lohta, kananmunan tai jopa paistettua ankkaa tai possua.

  5. Makeat lisukkeet

  Jos haluat burgeriisi makeaa makua, kokeile esimerkiksi paistettuja omenalohkoja, ananasta tai karamellisoitua sipulia.

  6. Ekstra lisukkeet

  Jos haluat tehdä burgeristasi todella erikoisen, lisää siihen esimerkiksi paistettuja sieniä, paistettua halloumia tai jopa rapeaksi paistettuja kevätrullia.

  Kaiken kaikkiaan burgerin väliin voi lisätä lähes mitä tahansa, vain mielikuvitus on rajana. Muista kuitenkin, että burgerikin voi olla terveellinen, jos käytät sen väliin paljon kasviksia ja käytät esimerkiksi täysjyväleipää. On aika unohtaa tylsät ja yksinkertaiset burgerit ja kokeilla jotain uutta!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.