Mitä Bea Vauvalle Kuuluu

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #399

  +

  Mitä Bea Vauvalle Kuuluu?

  Bea Vauva on kasvanut jo isoksi! Suomessa Bea Vauvan kasvua on seurattu tiiviisti, ja hänestä on tullut suuri julkkis vauvamaailmassa. Tässä artikkelissa kerromme, mitä Bea Vauvalle kuuluu tällä hetkellä.

  Bea Vauva syntyi suurella kohulla keväällä 2019. Hänen vanhempansa, Selena ja Valtteri, ovat kertoneet julkisuudessa paljon vauvansa elämästä ja kuulumisista. Bea Vauvan syntymä oli poikkeuksellinen, sillä hän syntyi autossa matkalla synnytyssairaalaan.

  Kaikki eivät ole pitäneet siitä, että Selena ja Valtteri ovat jakaneet paljon tietoa vauvansa elämästä julkisuudessa. Kuitenkin, monet ovat ihastuneet siihen, että he ovat halunnet jakaa elämäänsä vauvaihmisen kanssa.

  Nyt, noin vuoden ja seitsemän kuukauden ikäisenä, Bea Vauva on muuttunut paljon syntymästään. Hän on kasvanut paljon, ja oppinut paljon uusia asioita. Selena ja Valtteri ovat kertoneet, että he nauttivat joka hetkestä vauvansa kanssa.

  Bea Vauva on myös saanut paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. Hänen Instagram-tilillään on yli 100 000 seuraajaa, ja häntä on kutsuttu yhdeksi Suomen vaikutusvaltaisimmista vauvoista. Useat ihmiset pitävät Bearnija (Bea + Sarnia) -pariskunnasta, ja he ovat saaneet paljon positiivista palautetta.

  Vaikka Bea Vauvan elämä on täynnä huomiota ja julkisuutta, Selena ja Valtteri pyrkivät suojelemaan häntä kaikesta negatiivisesta, jota Internetissä voi löytyä. He haluavat pitää vauvansa kasvamisen yksityisenä, vaikka ovatkin olleet valmiita jakamaan paljon tietoa hänen elämästään.

  Bea Vauva on nyt oppinut kävelemään, ja Selena ja Valtteri jakavat suloisia videoita hänen liikkeistään somessa. Vauvan hymy hämmentyneenä hänen yrittäessään kävellä on sulattanut monen sydämen.

  Vaikka monet ihmiset ovat kehuneet selena ja Valtterin kasvatustaitoja, he ovat kertoneet, ettei vanhemmuus ole aina helppoa. He ovat kärsineet univajeesta ja useat illat ovat menneet vauvan kanssa valvoessa. Kuten monesti vanhemmilla, myös Selena ja Valtteri ovat joutuneet käymään läpi monia haasteita vauvan synnytyksen jälkeen.

  On kuitenkin selvää, että Selena ja Valtteri rakastavat vauvaansa ja ovat valmiita tekemään kaikkensa hänen hyvinvointinsa eteen.

  Bea Vauvan elämää on seurattu tarkasti, eikä ole epäilystäkään siitä, että hän on vaikuttanut moniin suomalaisten elämään. Vaikka Bea Vauvalle kuuluu hyvää, hänen elämänsä on vasta alussa ja vanhemmat toivovat hänen kasvavan terveeksi ja onnelliseksi ihmiseksi.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Bea Vauva on kasvanut paljon ja oppinut paljon uusia taitoja. Monet ihmiset ovat ihmeissään hänen tulevaisuudestaan ja odottavat innolla, mitä hän tulee saavuttamaan. Selena ja Valtteri ovat valmiina tukemaan häntä kaikessa ja ovat onnellisia jokaisesta hetkestä vauvansa kanssa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.