Mitä Asahi On

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #3369

  +

  Mitä Asahi on?

  Asahi on liikuntamuoto, joka on saanut alkunsa Japanissa jo yli sadan vuoden ajan sitten. Se on kehitetty yhdistämään eri liikuntamuotoja, mutta sen perustana ovat hitaat ja pehmeät liikkeet, jotka tehdään rauhallisesti hengittäen. Asahi harjoituksia tehdessä tavoitteena on kehon ja mielen yhdistäminen, parantaa kehon toimintaa ja edistää hyvinvointia.

  Asahi-harjoittelussa pyritään käyttämään kehoa sen omilla ehdoilla ja mahdollisuuksilla, joten se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille. Harjoitukset on suunniteltu niin, että niitä voidaan soveltaa myös erilaisten rajoitteiden kanssa, kuten esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinten sairauksien tai vammojen kanssa.

  Asahi-ryhmiä järjestetään eri puolilla Suomea, ja harjoituksiin osallistuminen on helppoa ja edullista. Tarvittavat varusteet ovat yleensä vaatteet, joissa on mukava liikkua, ja tila, jossa harjoitukset voidaan suorittaa. Asahi-harjoitukset voidaan tehdä niin sisätiloissa kuin ulkonakin.

  Asahi-harjoitusten hyödyt

  Asahi-harjoitusten hyödyt ovat monet. Liikkeiden tekeminen rauhallisesti hengitellen auttaa parantamaan verenkiertoa ja hengityselimistön toimintaa. Lisäksi harjoitukset kehittävät kehon hallintaa ja tasapainoa, sekä vahvistavat kehoa. Asahi-harjoitukset toimivat myös stressin lievittäjänä ja auttavat rentoutumaan.

  Asahi-harjoitukset sopivat erityisesti niille, jotka haluavat kehittää kehonhallintaa ja -tietoisuutta, sekä parantaa kehon asentoa. Harjoitellessa keskitytään hengityksen ja liikkeen yhdistämiseen, joten se auttaa myös rauhoittamaan mieltä ja vähentämään stressiä.

  Kokemuksia Asahi-harjoituksista Suomessa

  Asahi-harjoituksia on Suomessa tarjolla eri puolilla maata. Monet ovat löytäneet Asahin merkityksen oman terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Kokemukset Asahi-harjoittelusta ovat olleet positiivisia. Ihmiset ovat kokeneet harjoittelun auttavan kehon huollossa ja palautumisessa. Jo muutaman kerran jälkeen ovat ihmiset voineet huomata kehitystä ryhdissä ja kehon liikkeissä. Myös rentoutuminen on ollut yksi positiivisimpia kokemuksia.

  Asahi-harjoitukset ovat mukavia ja rentouttavia, joten ne sopivat myös stressaavan arjen keskellä tehtäväksi. Harjoituksia tehdään yhdessä muiden kanssa, joten se nähdään myös sosiaalisena aktiviteettina. Asahi-harjoituksia pidetäänkin usein hyvänä paikkana tavata samanhenkisiä ihmisiä ja tutustua uusiin ihmisiin.

  Johtopäätös

  Asahi-harjoitukset ovat liikuntamuoto, joka sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Harjoitukset ovat helppoja toteuttaa ja niiden hyödyt ovat monipuoliset. Asahi-harjoittelun avulla voidaan kehittää kehonhallintaa, tasapainoa ja kehon asentoa, sekä vahvistaa kehoa. Harjoitukset ovat myös stressinlievittäjiä ja auttavat rentoutumaan. Suomessa Asahi-harjoituksia järjestetään monilla paikkakunnilla, joten niille on helppo päästä mukaan ja kokeilla, miten ne toimivat omalla kohdalla.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.