Mitä 11v Pojalle Joululahjaksi

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #5503

  +
  H2: Mitä 11-vuotiaalle pojalle joululahjaksi?

  Joululahjan valinta voi olla haastavaa, ja varsinkin kun kyseessä on 11-vuotias poika. On tärkeää löytää lahja, joka on sopiva ikäiselle, kiinnostava ja viihdyttävä. Tässä muutamia vinkkejä joululahjan etsintään.

  H2: Pelit ja elektroniikka

  11-vuotiaat pojat ovat yleensä hyvin kiinnostuneita peleistä ja elektroniikasta. Uusimmat videopelit ja pelikonsolit ovat usein suosittuja ja varmasti ilahduttavat lahjan saajaa. Jos haluat lahjan kestävän pidempään, kannattaa harkita älypuhelinta tai tablet-laitetta, jolla poika voi esimerkiksi pelata, lukea kirjoja tai katsoa elokuvia.

  H2: Urheilu ja ulkoilu

  Jos 11-vuotias poika on urheilullinen, lahjaksi voi harkita esimerkiksi uusia treenivaatteita, lenkkareita tai muita urheilutarvikkeita. Suosittuja lahjoja ovat myös skeittilaudat, potkulaudat, frisbeet ja muut ulkona käytettävät lelut. Jos perheessä on talvella mahdollisuus harrastaa esimerkiksi laskettelua tai luistelua, voi lahjaksi hankkia uudet varusteet tai liput johonkin hiihtokeskukseen.

  H2: Kirjat ja lautapelit

  Jos poika on kiinnostunut lukemisesta, voi joululahjaksi hankkia uuden kirjan. Suosittuja kirjoja 11-vuotiaille ovat esimerkiksi Harry Potter -sarja, Percy Jackson -kirjat tai Rick Riordanin muut teokset. Jos haluat lahjaksi jotain, mikä kehittää aivoja, kannattaa harkita lautapeliä tai pientä rakennussarjaa, kuten Legoja tai Geomageja.

  H2: Taide ja kädentaidot

  Jos 11-vuotias poika on kiinnostunut taiteesta tai kädentaidoista, voi joululahjaksi hankkia esimerkiksi värikyniä, maaleja, kangaspainovärejä tai muita tarvikkeita. Myös erilaiset rakennussarjat, kuten airfix-sarjat, voivat olla hauskoja ja viihdyttäviä lahjoja. Jos poika harrastaa esimerkiksi musiikkia, voi lahjaksi hankkia uuden soittimen tai tarvikkeita jo olemassa olevaan instrumenttiin.

  H2: Päätössanat

  11-vuotiaiden poikien mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet voivat vaihdella suuresti. On kuitenkin tärkeää valita lahja, joka on sopiva lahjan saajan ikäiselle, kiinnostava ja viihdyttävä. Pelit ja elektroniikka, urheilu ja ulkoilu, kirjat ja lautapelit sekä taide ja kädentaidot ovat hyviä vaihtoehtoja. Muista kuitenkin, että joululahjan ei tarvitse olla kallis tai suuri, tärkeintä on antaa ajattelevainen ja rakkaudellinen lahja.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.