Kaikki Tai Ei Mitään Arvonta Tv

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #2697

  +

  Kaikki Tai Ei Mitään Arvonta Tv: Mitä se tarkoittaa?

  Suomessa leviää yhä enemmän kohua Kaikki Tai Ei Mitään -arvonnasta, joka pitää sisällään erilaisia jännityksen hetkiä ja mahdollisuuden voittaa rahaa ilman, että tarvitsee tietää mitään matematiikasta tai muista erikoistaidoista.

  Kaikki Tai Ei Mitään –arpajaisten arvonta vietetään kerran päivässä, jolloin arvuutellaan 12 numeron joukosta 6 numeroa. Toisin kuin muissa arpajaisissa, joissa voittoonsa perustuu satunnainen sattuma, Kaikki Tai Ei Mitään -arvonnan voittamiseen on tarjolla vain kaksi mahdollisuutta – joko voittaa kaikki 6 numeroa tai sitten ei voita lainkaan. Voittoprosentti on tällä tavalla pienempi kuin muissa arpajaisissa, mutta mikäli voitto osuu kohdalle, voittosumma on suurempi.

  Miten arvontatapahtuma etenee?

  Varsinainen arvonta suoritetaan lottopallotyylillä televisiossa. Arvonnan voit seurata aina kerran päivässä kello 21.40 alkaen. Arvonta toteutetaan niin, että iso metrilava täytetään palloilla, joista sitten arvotaan nuo 6 numeroa. Tämä on mukava hetki koko perheen yhdessäolon merkeissä.

  Mitä sinun tulee tietää?

  Kaikki Tai Ei Mitään -arpajaisten kätevyyteen kuuluu se, että yksittäisen voittajan voittamaa summaa ei tarvitse jakaa muiden saman arvonnan osallistujien kesken. Jos siis osut oikeisiin numeroihin, voitat suuren määrän rahaa itsellesi. Tämän vuoksi Kaikki Tai Ei Mitään -arvonnan voittosummat ovat huomattavasti suurempia kuin muiden arpajaisten.

  Miten voittosumma määräytyy?

  Voittoa saa myös, mikäli et onnistu arvaamaan kaikkia 6 numeroa, mutta onnistut muutamassa arvauksessasi. Toisinaan voitto-osuus tällöin suree myös suoraan pelattujen numeroiden määrän mukaan. Jos siis onnistut arvaamaan vaikka 4 numeroa, voitto-osuus riippuu siitä, kuinka monta ihmistä voitti samalla tavalla. Mitä vähemmän ihmisiä kyseisellä kierroksella onnistui voittamaan, sitä suurempi summa voittaa on.

  Kaikki Tai Ei Mitään -arvonnan kohdalla pelaajan voitto-osuutta ei siis suoraan määrä pelaajamäärän riippumatta siitä, kuinka monta ihmistä kyseisellä kierroksella voittaa. Tämän ansiosta voittosummat nousevat kappaletavaran myötä.

  Mitä muuta arvonnasta kannattaa tietää?

  Kaikki Tai Ei Mitään -arvonnan yhteydessä ei välttämättä kannata pelata samaa numeroa joka päivä. Arvonnan satunnaisuus tarkoittaa, että päivästä riippuen tietyt numerot saattavat olla muiden pelissä, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jos voitat, sinun täytyy jakaa voittosumma muiden voittajien kesken.

  Arvonta tapahtuu televisiossa, joten myös arpajaisten sponsorit pääsevät esittelemaan tuotteitaan pelitaukojen aikana. Samalla voit tutustua mitä seuraavaksi arvotaan ja arvoon osallistuvien numeroiden määrään.

  Kaikki Tai Ei Mitään -arvonnan mahdollisuuksia kannattaa siis kokeilla, vaikka se voiton saaminen onkin haastavampaa. Onnea peleihin!
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.