Holly Bourne Katsokaa Miten Onnellinen Olen

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #1559

  +
  Holly Bourne on brittiläinen kirjailija, joka on kirjoittanut useita menestyneitä nuorten aikuisten romaaneja. Hänen tuotantoonsa kuuluu myös uusin teos ”Katsokaa Miten Onnellinen Olen”, joka kertoo erityisen ajankohtaisesta aiheesta.

  Kirja käsittelee nuoren naisen, Torin, elämää ja hänen kamppailuaan mielenterveyshäiriöiden kanssa. Tarina alkaa Torin elämänviisaudella, että hän on saanut onnellisen lopun vaikka hän onkin kokenut traumatisoivia kokemuksia aiemmin. Kirja siirtyy takaisin ajassa, kertoen lukijalle, miten Torin elämä ja hänen onnensa on rakennettu.

  Tori on aina ollut hyvä koulussa ja hän on opiskellut ahkerasti saavuttaakseen unelmansa. Hän on ystävällinen ja auttaa mielellään muita. Mutta hänen pinnan alla kätkeytyy synkkä salaisuus, joka alkaa vaikuttaa hänen elämäänsä. Tori kärsii paniikkikohtauksista ja ahdistuksesta, mikä tekee hänestä ahdistuneen ja masentuneen.

  Kun Tori aloittaa opiskelut yliopistossa, hän on täysin uuden tilanteen edessä. Hän on vaihtanut kotikaupunkia ja joutuu sopeutumaan uuteen ympäristöön ja ihmisiin. Tämä on hänen elämässään merkittävä käännekohta. Tori yrittää tulla toimeen uusien ihmisten kanssa mutta ongelmat jatkuvat. Hän ei tunne oloaan mukavaksi ja ahdistus saa muodostua suuremmaksi. Hän joutuu kohtaamaan omat pelkonsa ja tekemään ratkaisevia päätöksiä elämässään.

  Kirjassa käsitellään mielenterveyshäiriöitä todella rehellisesti. Holly Bourne onnistuu kuvaamaan masennuksen tunnetiloja melkein kivuliaan tarkasti. Kirjan henkilöiden kuvaukset ovat uskottavia, ja heidän ajatuksiaan ja tunteitaan on helppo ymmärtää. Kirjassa käsitellään myös mielenterveyden hoitoon liittyviä asioita. Tori käy puhumassa psykologin kanssa ja käyttää mielialalääkkeitä. Bourne ei kuitenkaan ole tarinan kertomisessa yksipuolinen, vaan antaa hyvin eri näkökulmia onnellisuudesta ja mielenterveydestä.

  Torin matka itsensä kanssa on kaikessa rehellisyydessään koskettava. Hänen elämänpiirinsä on ennennäkemättömällä tavalla todella erilainen kuin mitä olemme kirjoissa aikaisemmin lukeneet. Tarina on mieleenpainuva ja saa minut ajattelemaan omaa elämääni ja onnellisuuttani.

  ”Katsokaa Miten Onnellinen Olen” on kirja, joka sopii kaikille. Se opettaa meille tärkeän asian siitä, miten tärkeää on huolehtia itsestään. Kyse ei ole vain fyysisestä terveydestä, vaan myös henkisestä ja sosiaalisesta hyvinvoinnista. Kirja on rohkaiseva ja toivoa antava. Se kertoo meille, että vaikka elämässä tulee eteen haasteita, on mahdollista löytää onnellisuus.

  Suosittelen ehdottomasti tätä kirjaa kaikille, jotka haluavat lukea rehellistä ja ajatuksia herättävää tekstiä. Holly Bourne onnistuu tarttumaan aiheeseen, joka on saanut aiemmin vähemmän huomiota: mielenterveyden häiriöt. Tarina on rohkaiseva ja kannustaa ihmisiä hakemaan apua, jos he kärsivät samankaltaisista ongelmista.

  Kirja on kokonaisuudessaan hyvin kirjoitettu ja sillä on merkittävä vaikutus kaikkiin, jotka lukevat sitä. Holly Bourne on todellakin tehnyt oman osansa tarinallaan, ja se on arvostettavaa. Toivottavasti tämä kirja osaltaan lisää tietoisuutta mielenterveyden merkityksestä ja rohkaisee ihmisiä hakemaan apua, jos tarvitsevat sitä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.