Finnair Mitä Lennolle Mukaan

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #5408

  +

  Finnair: Mitä lennolle mukaan?

  Finnair on Suomen suurin lentoyhtiö, joka tarjoaa lennot yli 100 kohteeseen ympäri maailmaa. Lentäminen voi olla jännittävää, mutta matkustusprosessi voi tuottaa stressiä, kun mietitään, mitä kaikkea tulisi ottaa mukaan lennolle. Tässä artikkelissa käsitellään tärkeitä asioita, joita sinun tulee ottaa huomioon matkatessasi Finnairin lennoilla.

  Matkatavarat

  Finnairin matkustajilla on oikeus tuoda yhtä käsimatkatavaraa sekä yhtä henkilökohtaista tavaraa per matkustaja, esimerkiksi laukun lisäksi käsilaukun tai kannettavan tietokoneen. Käsimatkatavaran enimmäiskoko on 56 x 45 x 25 cm ja henkilökohtaisen tavaran enimmäiskoko on 40 x 30 x 15 cm. kannattaa varmistaa etukäteen, kuinka paljon matkatavaroita voit viedä Finnairin lennolla, sillä sallitut määrät voivat vaihdella lentotyypin ja kohdemaan mukaan.

  Jos matkustat pitkälle lennolle, on tärkeää pakata mukaan hyvin käyttökelpoiset tavarat. Pitkien lentojen aikana voi olla mukavampaa vaihtaa vaatteita ja käyttää esimerkiksi oman patjan mukanasi. Lisäksi kannattaa pakata mukaan evästä, vettä, korvatulpat ja silmälaput, joita tarvitset matkan aikana. Finnairilla on tarjolla myös lentoyhtiön omia lehtiä ja elokuvia, joiden avulla matkustaminen on mukavampaa.

  Tärkeät asiakirjat ja muuttuva koronatilanne

  Matkustaessasi Finnairilla tärkeimpiä asiakirjoja ovat passi, viisumi ja matkaliput. Kannattaa varmistaa etukäteen, mikäli kohde vaatii viisumin, jotta vältyt mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä lentokentällä.

  Koronapandemian vuoksi matkustaminen voi olla hieman monimutkaisempaa. Matkustajat voivat joutua esittämään todistuksen negatiivisesta koronatestistä tai rokotuksesta. Finnairin verkkosivuilta näet ajantasaiset tiedot ja vaatimukset matkustamisesta kohteisiin ja yhteyksistä koronavirukseen liittyen.

  Pukeutuminen

  Kannattaa ottaa huomioon myös pukeutuminen lentokoneeseen. Lentokoneessa voi olla kylmä, joten parempi on pukeutua lämpimästi lennolle. Lisäksi kannattaa valita mukavat vaatteet ja kengät, sillä matkustaminen voi venyä useamman tunnin mittaiseksi.

  Yhteenveto

  Finnairin lennoille matkustaessa kannattaa miettiä tarkkaan, mitä kaikkea on hyvä ottaa mukaan. Ota selvää, miten paljon matkatavaroita voit tuoda mukanasi. Muistathan pakata mukaan tärkeimmät asiakirjat ja harkitse myös eväiden ja muiden mukavuuksien pakkaamista. Kannattaa pukeutua mukavasti ja lämpimästi lentokoneessa ja ottaa huomioon myös muuttuva koronatilanne. Finnair on mainio lentoyhtiö, joka pyrkii tekemään matkustamisesta mahdollisimman mukavaa ja turvallista.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.