Finavia Mitä Lennolle

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #5063

  +
  Finavia Mitä Lennolle – Tärkeää tietoa matkustajille

  Finavia on lentokenttäpalveluita tarjoava yritys, joka hallinnoi Suomen lentoasemaverkostoa. Yhtiö tarjoaa matkustajille laajan valikoiman palveluita, jotka varmistavat matkantekijöiden turvallisuuden, mukavuuden ja sujuvan matkan. Tämä artikkeli esittelee Finavian tärkeimmät palvelut ja neuvoo millaisia asioita matkustajan tulee ottaa huomioon ennen lennolle lähtöä.

  Matkalaukkujen turvatarkastus

  Ennen lennon lähtöä matkustajan tulee käyttää lentokenttien turvatarkastuspalveluita, jotka ovat Finavian vastuulla. Tarkastuksessa varmistetaan, että matkustajan mukana kuljetettavat tavarat ovat turvallisia kaikille matkustajille. Matkalaukkuihin ei tule laittaa mitään kiellettyjä esineitä, kuten aseita tai räjähteitä. Tarkastukseen kannattaa varata riittävästi aikaa, jotta lennon lähtö ei myöhästy.

  Lennon varaus ja lähtöselvitys

  Matkan varaus ja lähtöselvitys tapahtuvat yleensä jo ennen lentokentälle saapumista, mutta muutokset matkalipuissa voi tehdä myös lentokentällä. Matkustajien tulee varata tarpeeksi aikaa lähtöselvitykseen ja laukkujen jättöön, sillä ruuhka-aikoina jonot voivat olla pitkiä. Matkatavaroita ei tule jättää vartioimatta lentokentällä.

  Turvallisuus lennon aikana

  Turvallisuus on tärkein asia lennon aikana. Matkustajat tulee aina noudattaa turvaohjeita ja -määräyksiä. Lentokoneessa tulee käyttää turvavöitä nousuja ja laskuja sekä turbulenssiaikana. Lentokoneen henkilökunnan ohjeet tulee ottaa vakavasti ja noudattaa niitä tarkasti.

  Viihtyisät matkustajatilat

  Finavia tarjoaa matkailijoille viihtyisät matkustajatilat kaikilla Suomen lentokentillä. Lentokentillä on monipuoliset palvelut, kuten ravintoloita, kauppoja, tax-free-myymälöitä ja lounge-tiloja. Matkustajakokemusta parantaa myös ilmainen Wi-Fi yhteys.

  Erityispalvelut

  Finavia tarjoaa erityispalveluita, joita tarvitsevat erityisesti liikuntarajoitteiset matkustajat tai perheen kanssa matkustavat. Lentokentillä on esteettömiä tiloja sekä esteettömiin matkustajapalveluvälineitä, kuten liikuntaesteisten hissejä. Perheet voivat käyttää ilmaisia lasten leikkialueita ja lapsenruokailupaikkoja.

  Loppusanat

  Finavian valikoimasta löytyy kaikki matkustajan tarvitsemat palvelut ja mukavuudet. Aamulentojen matkustajat voivat nauttia herkullisesta aamiaisesta kentän ravintoloissa tai matkustaa lounge-tiloissa ennen lennon lähtöä. Finavian palvelut ovat matkallasi tukenasi ja antavat turvallisuuden tunnetta jo lentokentällä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.