Evorel Conti Miten Nopeasti Vaikuttaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:49 pm #1763

  +
  Evorel Conti on hormonikorvaushoito, jota käytetään lievittämään vaihdevuosioireita. Se sisältää estradiolia ja noretisteronia, jotka ovat synteettisiä versioita naisten hormonista estrogeenista ja progesteronista.

  Evorel Conti vapautuu ihon läpi koko päivän ajan toimimalla vähitellen, jolloin se tarjoaa pitkäaikaisen lievityksen oireille. Vaikutus alkaa noin 24-48 tunnissa, mutta täydellinen vaikutus saavutetaan yleensä 6-8 viikon käytön jälkeen.

  Evorel Contia käytetään yleensä vaihdevuosien aikana esiintyvien oireiden hoidossa, kuten kuumia aaltoja, unettomuutta, kuivuutta emättimessä, mielialan vaihteluja ja vähentynyttä seksuaalista halukkuutta.

  Evorel Conti on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön oireiden hoitamiseksi, ja sen käyttöä tulisi arvioida säännöllisesti lääkärin kanssa. Hormonikorvaushoito voi aiheuttaa joitakin haittavaikutuksia, kuten päänsärkyä, rintojen arkuutta, pahoinvointia ja turvotusta.

  On tärkeää keskustella lääkärin kanssa ennen Evorel Contin käyttöä, koska se ei sovi kaikille. Lääkäri arvioi yksilöllisen riskiprofiilin ennen hoitoon ryhtymistä ja varmistaa, että potilas ymmärtää hoidon hyödyt ja mahdolliset riskit.

  Evorel Conti on reseptilääke, ja sen saa vain apteekista lääkärin määräämällä reseptillä. Hoidon aloittamista tai lopettamista ei tule tehdä omin päin ilman lääkärin hyväksyntää.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Evorel Conti alkaa vaikuttaa noin 24-48 tunnin kuluttua, ja sen täydellinen vaikutus saavutetaan yleensä 6-8 viikon käytön jälkeen. Sitä käytetään lyhytaikaisesti oireiden hoitoon vaihdevuosien aikana esiintyviin oireisiin, ja sen käyttö on arvioitava säännöllisesti lääkärin kanssa. Hormonikorvaushoito voi aiheuttaa joitakin haittavaikutuksia, ja ennen käyttöä on tärkeää keskustella lääkärin kanssa.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.